Eskişehirspor'un 11 final maçı var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un 11 final maçı var!
A
a

Eskişehirspor Başkanvekili Ulaş Entok, 90+3 Programı’na telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp tarihinin belki de en önemli maçından galip geldiklerini söyleyen Entok çıkışa geçeceklerini söyledi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un en önemli maçıydı!

Entok 90+3 Programı’na yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tabii ki 2 taraf için de çok önemli bir maçtı 6 puanlık maç denilebilir ama bizim belki de tarihimizdeki en önemli maçlardan birisiydi bu. 58 yıllık tarihimizde kırılma noktalarından birisiydi olası bir puan kaybı durumunda makas iyice açılacaktı ama şükürler olsun ki galip geldik önemli olan da buydu. Gergin başlayıp gerin biten bir maçtı ve 2 tarafında puana çok ihtiyacı vardı özellikle bizim daha çok ihtiyacımız vardı.” 

Büyük hakem hataları vardı

“Maçta çok büyük bir hakem hatası vardı maç farklı bitmiş olsaydı belki de burada bugün bambaşka bir şey konuşuyor olabilirdik. Maalesef bu ligde sadece sahada iyi oynamak ve tribünlerde iyi olmak yetmiyor her şey ile mücadele etmek gerekiyor çok şükür 3 puan aldık ama bu hakem hatası gözden kaçabilecek küçük bir şey değildi bunlarla ilgili biz de gerekli görüşmeleri yapıyoruz ve maçlarımıza daha tecrübeli hakemlerin atanmasını bekliyoruz.” 

Çok çalıştılar

“Oyun açısından da iyi oynadığımızı düşünüyorum ve bundan sonra daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum ama tabii ki bizim için en önemli şey 3 puanı almaktı. Prim konusunda bir açıklama yapıldı takımımızı biraz daha motive emek için primde bir artışa gidildi ama bu galibiyetin prim ile alakalı olduğunu düşünmüyoruz çünkü takım hafta içinde teknik ekip değişikliğinden sonra teknik ekimiz bu maç için çok çalıştılar sahada da bunu hepimiz gördük.” 

Fuat Çapa futbol aklımız

“Teknik ekip o kadar çok çalıştı ki sağ olsunlar. Onur hoca zaten camiamızdan biri. Fuat Hoca da bundan sonra bizim futbol aklımız çok güzel bir atmosfer yakaladık. Takım olmak adına çok büyük adımlar atıldı bunlar önemli şeyler. Bundan sonra 11 tane final maçımız var en önemlisi bizim için bu sene ligde kalmak hedefimiz kesinlikle bu yönde. Ondan sonraki planlamaları sene sonunda düşüneceğiz.”

Süreç biraz uzadı

Formalarımızın siparişlerini verdik her şeyin dörtdörtlük olması adına süreç biraz uzadı. İnşallah önümüzdeki haftadan sonra formalarımız elimize ulaşacak bu konuda da çok ciddi bir talep var. Esstore ile alakalı bir çalışmamız var ama bu süreçte her şeyin üstesinden gelmek maalesef çok zor. Esstore başlı başına bir iş, kısa vadede bunları gerçekleştirmemiz zor gözüküyor ama bizim projelerimiz arasında tabii ki yer alıyor.”

Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi