Eskişehirspor'un "nöbetçi" yönetimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un "nöbetçi" yönetimi
A
a

Eskişehirspor’da 27 Mayıs’ta yapılmaya çalışılan kongre çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran’a ertelendi. Başkan Mehmet Şimşek ES TV’ye yaptığı açıklamada “Nöbetçi yönetim gibi olacağız ama görevimiz layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Kimse aday çıkmazsa göreve devam edeceğiz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor iyi yerlerde olsaydı…
Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Şimşek, “Çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul ertelendi. İnşallah bir gün kulübümüz iyi yerlerde olduğunda o çoğunluk içeri girebilmek için birbirini yiyecek. Kulüpten geliyoruz. Mücadeleye, çalışmaya devam ediyoruz. Tolga Yakut’la sözleşme yeniledik 2 yıl daha. Görevimizin başındayız. Diğer futbolcularla ön görüşmeler yapıldı. Bazı pürüzler var, bu pürüzleri çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Sahipsiz kalmasın diye geldik
Kulübü sahipsiz bırakmayacaklarını yenileyen Şimşek, “Yönetim kurulu olarak tüm pürüzleri çözmeye çalışıyoruz. Eskişehirspor sahipsiz kalmasın diye geldik, yine aynı şeyi söylüyoruz. Nöbetçi yönetim gibi olacağız belki ama anlımızın akıyla görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Kimse aday olarak çıkmazsa göreve devam edeceğiz” dedi.

Ankara’ya ziyaretimiz olacak
Geçen hafta gündeme gelen Boraks ile isim sponsorluğu konusuna değinen Şimşek, “Bu konu hakkında birebir görüşmelerimiz oluyor. Bakan beyden randevu aldık. Pazartesi veya Salı günü netleşecek. Ankara ziyaretimiz olacak. O konular pazartesi ve Salı netleşecek” dedi.

Birlik olmadan yasak kalkmaz
Transfer tahtasını açma konusunda da değinen Başkan Şimşek, “Şehir birlik olmadan transfer yasağını ben değil kimse kaldıramaz. İnat eden kulüpler ve futbolcular var. Şehrin hareketlenmesi lazım. Şehir hareketlense biz gerisini getiririz zaten. Bir ufak el atmaları gerekiyor sadece. Ama o eli atmıyorlar” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
alacak 30 Mayıs 2022 13:46

hangi yönetici ne kadar alacak.açıklayın.önce onlar bağışlasın ...

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi