Eskişehirspor umudunu sürdürüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor umudunu sürdürüyor!
A
a

Eskişehirspor ligde son oynadığı talihsiz 3 maçın ardından son sıraya adeta demir attı. Şimşekler, fikstür gereği önce Akhisarspor’u daha sonra Giresunspor’u ağırlayacak. Camia, umudunu kaybetmeden bu maçlardan alınacak galibiyetle takımın tekrar yükselişe geçeceğine inanıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

3 puana hasret kaldık
Siyah Kırmızılı ekip sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaparak 4 maçta 10 puan toplamış ve ligde kalma adına umutlarını sürdürmüştü. Ancak Es Es, son 3 haftada geri dönemine girdi. Kırmızı Şimşekler, önce Menemenspor’a deplasmana 3-1, kendi evinde Hatayspor’a 1-0 ve son olarak da Fatih Karagümrük’e deplasmanda 2-0’lık skorla boyun eğdi. Es Es son 3 haftada puana hasret kaldı.

Bu avantajı değerlendirelim
Ligin son sırasına demir atan Kırmızı Şimşekler, puan farkının çok fazla olmaması nedeniyle yine de umudunu sürdürüyor. Es Es’in fikstür gereği iki hafta üst üste evinde maçlara çıkacak. Şimşekler, 29 Şubat Cumartesi günü Akhisarspor’u, 7 Mart Pazar günü ise Giresunspor’u konuk edecek. Camia, evimizde oynayacağımız karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak, takımın tekrar yükselişe geçeceğine inanıyor.

Ekrem forma giyemeyecek
Eskişehirspor’un 23 yaşındaki kalecisi Ekrem Kılıçarslan, Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Mücadelenin 80’inci dakikasında raki- binin şutunu ceza sahası dışında eliyle kurtaran Ekrem, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı. Ekrem, ligin 25’inci haftasında oynanacak olan Akhisarspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Cemali'nin durumu belirsiz
Sol ayak arka adelesinden sakatlanan oyuncunun dün mr’ı çekildi. Yapılan kontrollerde adelesinde zorlanma meydana gelen Cemali’nin tedavisine başlanıldı. 20 yaşındaki futbolcnun Akhisarspor maçında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

Düdük Keleş'te olacak
TFF 1. Lig’in 25’inci haftasında 29 Şubat Cumartesi günü saat 16.30’da oynanacak olan Eskişehirspor-Akhisarspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklama göre kritik mücadelede Ramazan Keleş düdük çalacak. Trabzon bölgesi hakemi Keleş, son olarak Eskişehirspor, 19 Ocak’ta Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi yönetmişti.

Polat'tan tebligat açıklaması
Eskişehirspor eski başkanlarından Mesut Hoşcan dönemindeki bazı yöneticilere, SGK tarafından kulübe ait SGK borçları yüzünden, tebligat gönderildiği ve bu isimlerin arasında eski yöneticilerden Mustafa Polat’ın da olduğu iddiasına cevap veren Polat, kendisine herhangi bir ödeme tebligatının gelmediğini söyledi.

Başkan Akgören açıklama yapacak
Eskişehirspor eski başkanlarından Mesut Hoşcan dönemindeki bazı yöneticilere, SGK tarafından kulübe ait SGK borçları yüzünden, tebligat gönderildiği ve bu isimlerin arasında eski yöneticilerden Mustafa Polat’ın da olduğu iddiasına cevap veren Polat, kendisine herhangi bir ödeme tebligatının gelmediğini söyledi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 28 Şubat 2020 08:54

Yönetim hakemler takdir haklarını hep rakipden yana kullunıyorlar.Çıkın itiraz edin.BEDAVA PUAN İSTEYİN,AĞLAYIN DEMİYORUZ.HAKEMLER ADALETLİ YÖNETSİNLER.

0 0 Cevap Yaz
Calal 28 Şubat 2020 08:51

Başka bölgeden hakem yokmuydu. Hakemler ısrarla aynı bölgeden görevlendiriyor.Bu bölge hakemleri süper ligde çok puanımızı heba ettiler.

0 1 Cevap Yaz
Erhan 27 Şubat 2020 16:48

Sayın Hocam, Mete Kaan ve Alperen i 2 maçtır etkisiz, formsuz görüyorum. Genç ve hırslı oldukları için de bu durum zarar veriyor. Biraz dinlendirilirlerse kendileri içinde takım içinde iyi olacak gibi duruyor. İbrahim Halil i son maç oyuna girdikten sonra eskiye göre daha iyi ve verimli gördüm. Gerekirse orta sahayı 5 tutup kanatlarda bek takviyesi, Onur, İbrahim Halil veya Metehan la takviye edebiliriz. Bedirhan ı bekte Cemali yi kanat gibi yada tam tersi değerlendirebiliriz. Eğer Mete Kaan oynayacaksa kendi yarı sahamıza top almaması lazım, çünkü pasa gelen olmadığı için çalımla çıkmaya uğraşıyor, çalımı atamadığı her top tehlike, ayrıca Ekrem in cezalı olması kendisi için iyi olacak gibi görünüyor. Özellikle son maçta oyun kurayım derken rakibe atak başlattı. Biraz kafası rahatlasın.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi