Eskişehirspor artık uçurumun kenarında

Eskişehirspor bilindiği üzere bugün olağanüstü ertelenen 2. Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede ne yazık ki yine bir başkan adayı çıkmadı.

11 Haziran 2021 19:14
A
a
Sütiş Eskişehir
Derhal Yazıyorum 11 06 2021


ESKİŞEHİRSPOR UÇURUMUN KENARINDA

  • Eskişehirspor bilindiği üzere bugün olağanüstü ertelenen 2. Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede ne yazık ki yine bir başkan adayı çıkmadı. Oluşturulan Divan Kurulu tarafından kongre 28 Haziran tarihine ötelendi. Ayrıca Divan Kurulu, 28 Haziran’a kadar Es Es’in transfer yasağını kaldırmak için alacaklı futbolculardan imza almaya çalışacak. FIFA ve TFF ile kulübün hayati dosyaları için de divan kurulu yetkiye sahip oldu. Öte yandan Mali Genel Kurul’da kulübün borcunun 246 milyon 258 bin lira olduğu açıklandı.  Eskişehirspor 28 Haziran’a kadar yeni başkanını bulacak mı yoksa kapanmayla mı karşı karşıya kalacak? Herkes tarafından merak ediliyor. Kongrede transfer yasağının kaldırılması için alacaklı kişilerin ES-ES’in yok olmaması için imza vermesi çağırısında da bulunuldu… Eskişehirspor artık uçurumun kenarında güçlü bir elin efsaneyi tutup karanlıktan çıkarması gerekiyor… Zaman daraldı, artık vakit kalmadı!
               

SAADET PARTİSİ SESSİZ KALMIYOR

  • Parti binası önünde ‘Geçim İttifakı’ konulu basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl,  “Tencerede dert değil aş pişsin” diyerek, “Türkiye'nin bugünkü haline bakıp da üzülen, bunalan, yorulan her bir vatandaşımıza Geçim İttifakı’nda bir araya gelmeye davet ediyoruz” dedi. Saadet Partisi Eskişehir’de aktif siyasi partilerin başında geliyor. Saadet Partisi ülke gündemine ve Eskişehir’e ilişkin açıklamalar yaparak muhalefet görevini yerine getiriyor. Bugün de onlardan birini gerçekleştirdi. Saadet Partisi hazırladığı afişlerle de dikkatleri üzerine çekti.

ŞİMDİ SIRA HASAR TESPİTİNDE

  • Zor günler geçiren üreticiler bir de doğal afetlerle uğraşmak zorunda kalıyor. Tepebaşı Ziraat Odası, geçtiğimiz gün Eskişehir’de meydana gelen dolu yağışından arazisi etkilenen üreticilerin hasar tespiti için başvuru yapabileceklerini duyurdu.   Birçok ekili arazi dolu yağışının etkisi altında kalarak zarar gördü. Üreticiler şimdilerde arazilerinde hasar tespiti yaptırarak mağduriyetin bir az da olsa giderilmesi için mücadele verecek…

 
ATEŞ SAVAŞÇILARI İŞ BAŞINDA

  • Birkaç gündür mevzi sağanak yağışların hakim olduğu Eskişehir’de yıldırım düşmesinden 2 orman yangını meydana geldi. Yangınlar ekiplerin seri müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. İlk yıldırım Çarşamba günü Sarıcakaya Sakarya Orman İşletme Şefliği, Alapınar Mahallesi kırsalında ormanlık alana düştü. Yıldırım yerdeki otları tutuşturdu.  Neyse ki yangınlar büyümeden engellendi. Ormanlar bizim can damarımız, ormanları koruyan ateş savaşçılarına bir kez daha teşekkürler…
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EseseskikikieskieskiEs 12 Haziran 2021 00:27

Yeni Eskişehirspor veya Eskişehir Fk meraklıları halının altına süpürdüğünüz pislikler elinize yüzünüze bulaştı.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi