Eskişehirspor'u zafer için uğurluyoruz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u zafer için uğurluyoruz!
A
a

Eskişehirspor ligin 26.hafta maçında yarın B. Belediye Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tam kadro tamamladı. Bugün Ankara’dan uçakla Erzurum seferine çıkacak takımda, tek hedef 34 puanlı rakibi karşısından galibiyetle ayrılmak.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig 25.hafta maçından 2-2’lik Adana Demirspor beraberliği ile ayrılan ve sahasında kaybettiği 2 puan yüzünden, Play-Off yolunda önemli yara alan Eskişehirspor, hafta içi mesaisinde Erzurumspor’un konuğu olacak.

ARADA 3 PUAN FARK VAR

Bir hafta içinde oynayacağı 3 zorlu maçın ilkini Adana Demir beraberliği ile atlatan ve 31 puanla 13.sıradaki yerini koruyan Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik
kadro, yarın 34 puanla 11.sırada Play-Off’u hedefleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile saat 16.00’de Erzurum Kazım Karabekir Stadında karşı karşıya gelecek.

TAKIMDA EKSİK YOK

İç saha maçında kaybettiği 2 puanı, Erzurum deplasmanında telafi etmek isteyen Eskişehirspor, bu maçın hazırlıklarını dün öğlen tesislerinde tam kadro yaptıkları taktik çalışma ile tamamladı. Teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde yapılan son antrenmanda oldukça moralli oldukları gözlenen futbolcular, bugün takım otobüsü ile Ankara’ya, oradan da uçakla Erzurum’a geçerek yarın oynanacak maç saatini bekleyecek.

TARAFTAR ERZURUM’DA OLACAK

Diğer taraftan Erzurum deplasmanında oynanacak karşılaşmada, Eskişehirspor taraftarları da tribünde olacak. Kendi imkanları ile maça gidecek az sayıdaki taraftarların yanı sıra, Efeler Grubu da temin edilen otobüsle bugün gece yola çıkarak arma ve renklerin yanında olacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi