Eskişehirspor'u yeniden çalıştıracak olmaktan mutluyum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u yeniden çalıştıracak olmaktan mutluyum
A
a

Eskişehirspor ile yeni sözleşme imzalayan Teknik Direktör Fuat Çapa önemli açıklamalarda bulundu. ESGROUP’a konuşan Fuat Çapa yeniden Es Es ile yola devam etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
ESKİŞEHİRSPOR'DA NORMAL BİR SÜREÇ YAŞAMIYORUZ

Sezonu değerlendiren Çapa şunları söyledi; “Eskişehirspor kulübünde normal bir süreç yaşamıyoruz. Geçtiğimiz sezonda yaşamadık. Bu sezon ligde başarılı olan kulüpler belli. 28 maçta aynı kadroyla mücadele eden, istikrarlı olan takımlar başarıyı yakaladı. Eskişehirspor olarak bizim elimizde 60 futbolcu vardı. 32 futbolcu forma şansı buldu. Ligin ilk yarısı ve ikinci yarısı tamamına yakın kadro değişimi yaşandı. Sağlıklı bir kadromuz olmadı.”

Başkanla fikir birliğine vardık 

Başkan Osman Taş ile yapılan görüşmeler hakkında konuşan Çapa, “Başkanımızla daha önce görüşmüş ve bazı konularda fikir birliğine varmıştık. Eskişehirspor’da görev yapmak isteyen başka teknik adamlarla da görüşmeler olmuş. Sonuçta başkanımızla yaptığım görüşmede, Eskişehirspor için neler yapabiliriz, hedefler, planlamalar ve daha birçok konuda anlaşmaya vardık. Yeni sezon ile ilgili görüşlerimizi paylaşarak sözleşme yeniledik. Burada devam etmekten dolayı mutluyum” dedi

YÖNETİME RAPORU VERDİM
Yeni sezondaki kadro sayısı hakkında da konuşan Çapa, “Normal bir süreç için yeni sezon öncesi elimizde 26 futbolcu olması gerekiyor. Bizde şartlar normal olmadığı için hadi bu sayı 28-29 olsun. Yeni sezon öncesi mevcut kadro elbette korunacak. Başkanımıza hazırladığım raporda geçtiğimiz sezon forma giyen oyuncularımızın performansı, durumları, kimlerin faydalı olabileceği konusunda, kimin ne yaptığını ayrıntılı bir şekilde sundum. Yönetim kurulu bu raporu değerlendirecektir” dedi. 

TRANSFERİN AÇILMASI ZOR
Çapa, transfer cezasının ortadan kalkmasının zor olduğunu belirterek, “Kulübün yapısını en iyi bilenlerden biriyim. Geçtiğimiz sezon verilen mücadelenin içindeydim. Bu sezon bakıldığında ise, transferin açılması oldukça zor gözüküyor. Şuanda görülen tabloya bakıldığında, mevcut kadroyla yola devam edeceğiz. Tabi ki her kafadan bir ses çıkmamalı. Sonuçta son sözü başkan ve yönetim söyleyecek” ifadelerine yer verdi. 

GERÇEKLERİ AÇIKLAYACAĞIZ
“Şuanda UEFA güncelleme kursu için Belçika’dayım” diyen Çapa şunları söyledi; “Hafta sonu Eskişehir’e döneceğim. Başkan ve yönetimle birlikte kulübün içinde bulunduğu durumu, yeni sezon çalışmaları, transfer gündemi ile ilgili tüm detayları basın toplantısı ile kamuoyuna açıklamak istiyoruz. Geniş bir toplantı planlıyoruz.  Doğru mesajları vermeliyiz. Yeni sezon hedefleri ve kulübün durumu tüm gerçekleriyle anlatılmalı. Şehir ve camia olarak bu gerçekler altında kenetlenerek yola çıkmalıyız”

AFYON'DA MAÇLAR OLACAK
Kampta hazırlık maçları yapacaklarını söyleyen Çapa şu ifadelere yer verdi; “Yurt dışı kamp sonrası, kadrodan birkaç futbolcu gönderebiliriz. Şuanda baktığımızda 33 futbolcumuz gözüküyor. Bu sayıyı 28-29’a düşürebiliriz. İdeale yakın kadromuzla 19-30 Temmuz tarihlerinde Afyonkarahisar’da maç kampına gideceğiz. Burada 4 özel maç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıları yaşamadan bu sezon lige başlamak istiyoruz.”






 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi