Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'u umutlandıran görüşme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u umutlandıran görüşme!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay, Aktif Bank’a olan borç için bankanın yöneticileriyle İstanbul’da görüşerek borcun bir kısmını sponsorluk ve reklamla çözme teklifinde bulundu. Ay, dün akşam sanayi bakanı ile bir araya geldi. Yarın da spor bakanı ile görüşmesi bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’u içinde bulunduğu borç batağından kurtarmak için harekete geçen Başkan Kaan Ay, bu hafta yoğun bir görüşme trafiği yaşıyor. İlk etapta kulübün borcunun büyük bölümünü oluşturan ve gelirlerin temlik edildiği Aktif Bank yöneticileri görüşmelere başlayan Ay, Pazartesi ve Salı günü İstanbul’da bankanın üst düzey yöneticileriyle buluştu.

İstanbul’dan dün dönen ve akşam saatlerinde Eskişehir’de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşen Başkan Ay’ın, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durum hakkında bilgi verdiği ve bakandan destek istediği gelen haberler arasında. Ayrıca, Perşembe günü Eskişehir’e gelmesi beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile de görüşmeyi planlayan Başkan Ay, iki yıldır Spor Bakanlığında bekleyen 5 Milyon TL’yi alabilmek için yardım talep edecek.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

​Gelen bilgilere göre 53 milyon toplam borcun, bir kısmının yıllar içinde ödendiği fakat faiz yükü nedeniyle borcun önemli bir kısmının halen durması yüzünden, banka yöneticilerine sponsorluk ve reklam gibi bazı teklifler sunan Başkan Ay’ın, bu görüşmelerden olumlu sonuçlarla döndüğü ifade edildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi