Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartacağız
A
a

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ES TV’de Ekstra Gündem Programı’na konuşan Çalışkan, “Eskişehirspor sevdamız bitmez. Bir bütün olarak Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartacağız” diyerek destek sözü verdi.

Sütiş Eskişehir
ES TV’ye konuştu
Ali Baş ve Arif Anbar’ın Ekstra Gündem Programına konuk olan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan şunları söyledi; “Biz Eskişehirspor’dan elimizi hiç çekmedik. Sayın başkanla yine görüşmemiz olacak. Rol kapma, biz yaptık telaşı içerisinde de hiç olmadık. Biz hep hizmet ürettik, yapılanın takdiri halkımıza kaldı. Eskişehirspor’a ilişkin Eskişehirspor sevdalılarının, taraftarlar derneklerinin ve Eskişehir yönetiminin endişesi olmasın. Gereği neyse sayın üç vekilimizle birlikte, genel merkezimizle birlikte istişareli olarak yapılması gereken, atılması gereken adımlar neyse biz bunu atmaya devam ediyoruz, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz.”

Mücadele edeceğiz
“Eskişehirspor bizim göz bebeğimiz. Çocukluğumuzda hasretinden yandığımız bir takım. Bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde destek olmaya devam edeceğiz. Biz bundan önce yönetimle anlaştık. Bu süreçteki transferlerin yapılmasına da katkı sağladık. Bundan sonra da yine sayın bakanımız, sayın genel başkanımız ve sayın hocamızla birlikte Eskişehirspor’un en iyi yerlere gelmesi adına, birinci lige çıkması adına, süper lige çıkması adına mücadele edeceğiz. Eskişehirsporluların Eskişehir sevdası bitmez.”

Bunu başarmalıyız
“Ankara’da oluşması adına başta ben, sayın vekillerimizle birlikte yine bunu istişare ederek, Ticaret Odası Başkanımız, Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız, Sanayi Odası Başkanımız, Ömer Bey, Esnaf Odaları Birliği Başkanımızla birlikte bir bütünün… Bütün millet vekillerimizle birlikte biz bunu başarmalıyız, başaracağımıza inanıyorum. Ben seçilen bütün milletvekillerimizin Eskişehirspor üzerinde benzer tarza hareket edeceğine inanıyorum.”

Lobi oluşturulacak
“Ben bu lobinin oluşmasında bir engel görmüyorum ama farklı farklı kanallardan bilgi kirliliği oluşturmak suretiyle bundan beslenmek isteyenler olabilir. Ben bu konuya ilişkin kısımda özel diyaloglara girip bunu Eskişehirspor’a zararlı hale getirecek noktaya taşımayı hiçbir zaman arzulamıyorum. İnanıyorum bu şehrin dinamitleri bir araya gelecek. Eskişehirspor’a gönül veren insanlar Eskişehirspor’un başarısıyla ‘O sene bu sene’ sloganıyla bu senenin sonunda Eskişehirsporumuzu süper lige çıkaracağız, o başarıyı sağlayacağız.

Siyasi çıkar olmayacak
“Ben kendi adıma hiçbir siyasi ve sosyal çıkar, engel gözetmeksizin başkanlarımızın hepsini ziyaret edeceğim. Eskişehirspor için elele vermemiz gerektiğine ilişkin söylemler yürüteceğim. Çözüm üreteceğim. Başta Eskişehirspor başkanımız olmak üzere. Ama şunu da tabi ki değerlendirmek lazım. Eskişehirspor’un artık kurumsal bir yapıya geçmesi lazım. Profesyonel yönetim, sıradan, ani, arızi çözümlerle Eskişehirsporumuzu bundan sonraki süreçlerde zor durumlarda bırakmayacak, kesin, sonuç alıcı çözümler üretmemiz lazım.”

Sevdam bitmez
“İl başkanı olarak benim de Eskişehirspor sevdam bitmez. O yüzden Eskişehirspor bizim önceliklerimizden birisi. Kurumsal yapıya geçip, alt yapıyı güçlendirip, kendi sporcumuzu üreten, ürettiğimiz sporculardan transfer anlamında paralar kazanan, Eskişehirsporluluk bilinciyle hareket eden bir Eskişehir oluşturmamız lazım. Buna ben kimsenin farklı değerlendireceğini ve olumsuz yaklaşacağını düşünmüyorum.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
262626 2 Ağustos 2018 15:04

Takım oluşturuldu.Lisans alınamazsa ne işe yarar.Yardım ..yardım...

0 0 Cevap Yaz
Tabi tabi 2 Ağustos 2018 08:55

kendi koşup oynayacak ya :D lafla peynir gemisi yürümez..

1 1 Cevap Yaz
Hüseyin GÜN 2 Ağustos 2018 01:54

Sayın İl Başkanı Çıkaracağız diyorsunuz da, gazete beyanatıyla çıkılmıyor,Kulüp lisans alamıyor, Transfer yapamıyor vs. Başakşehirin bir eli yağda bir eli balda, Adanademirspor maşallah iki tane takım kuracak transfer yaptı sayenizde ES ES e gelince bolcana demeç, Yok mu bir tane Unakıtan oralarda? Biz de ayakta alkışlayalım.

1 1 Cevap Yaz
Ramazan Gungor. 1 Ağustos 2018 22:52

Sormazlarmi adama?.Peki 2 yıldır neredeydiniz ?

1 1 Cevap Yaz
Ali 1 Ağustos 2018 22:41

Bırak başkanım bunlara iyilik yaramaz bende esesliyim ama siz bunlara yardım yapmayın bunlar bu yorumu yapanlar hiç belediyedekinleri e bir şey demez ve yazmaları yazık stadı bile yapmayacaktiniz ne hali varsa görsünler boylefanatik lerle eses.biryere varmak. Spor la siyaseti karistiranlar başarılı olamazlar bu takım 10 yıl çıkamaz. Belkide fazla ama el atmayin

2 1 Cevap Yaz
26Es26 1 Ağustos 2018 20:33

Konu EsEs olduğunda bütün farklı taraflarımızı bir kenara bırakalımHerkesin değişik siyasi görüşü vardır,saygı duyalım,dile getirmeyelim.Ortak davalım EsEs değil mi.

0 1 Cevap Yaz
Sedat Dobrucalı 1 Ağustos 2018 18:43

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz ... yumurta kapıya gelmiş , çoğu geçmiş, hamasi laflara gerek yok icraat gerek

1 3 Cevap Yaz
murtaza 1 Ağustos 2018 18:41

e hadi acele edin ozaman, yapacagız edecegiz değil, lütfen yapın, kulübe acil para

2 3 Cevap Yaz
A.Kahraman 1 Ağustos 2018 18:35

İnanmak istiyorum ama, İnanamıyorum. İnanmıyorum. İnanmıyorum.

2 2 Cevap Yaz
Bilal 1 Ağustos 2018 17:56

Karsiliginda ne istiyorsunuz peki

8 5 Cevap Yaz
Zeki 1 Ağustos 2018 17:28

Sen ben yok .......Elele süper lige...Herkes gücü oranındaEses'in yanında olsun...Destek olsun.

3 11 Cevap Yaz
Birkan atasayar 1 Ağustos 2018 16:41

Seçimler yaklaştıkça yalakalıkta artmaya başlar.Kusura bakma bizde satïlik oy yok..Eskisehirsporun ustundeki bulutlar elbet dagilir fakat onurumuzu kaybedersek bir daha geri alamayiz.

11 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi