Eskişehirspor'u öve öve bitiremediler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u öve öve bitiremediler!
A
a

​Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Eskişehirspor cesurca futbol oynuyor. Gençler bu liginfutbolcuları gibi” dedi. Ayrıca hakem yorumcusu Bünyamin Gezer ve ünlü spor yorumcusu Hayri Ülgen de övgü dolu sözler söyledi.

Sütiş Eskişehir
TRTSPOR’da konuk olduğu televizyon programında Es Es’i konuşan Eroğlu, “Eskişehirspor taraftarı bence sadece takımına değil koca bir şehre de sahip çıkıyor. Bu ligde çok etkili takımlar bile oraya gidip kazanamıyorsa bu konunun en önemli sebebi taraftardır. O genç oyuncular da o taraftarın verdiği motivasyonla ciddi anlamda muazzam etkili performans sergiliyorlar. Osmanlıspor maçını izledim. Hem çok cesurca futbol oynadılar hem de kazandılar” dedi.

Ümraniye maçı içinde konuşan Eroğlu şöyle konuştu; “Ümraniyespor 6 maçtır kaybeden bir takımdı. Hala kaybetmiyorlar. Eskişehirspor böyle bir takımdan puan aldı. Ben futbolda oyuncuların en iyi gelişimi maç oynadıkça kazanacağına inanıyorum. Eskişehirspor’da ivmenin de gün geçtikçe arttığını düşünüyorum. O stadyumda o seyircinin önünde çok cesurca oynuyorlar. Hatayspor dışında kolay galip gelen bir takım hatırlamıyorum. O genç yetenekler bu ligin futbolcuları gibi performans sergiliyor.” dedi.

Takım olmayı başardılar

Ünlü spor adamı Hayri Ülgen, Eskişehirspor taraftarı ve oyuncuları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ülgen, “Es Es takım olmayı başardı. Genç oyuncuların alınlarından öpüyorum” dedi.

Hayri Ülgen programda "Ümraniyespor gibi bir takım karşısında 10 kişi ile 1 puan alan o genç oyuncuları ben alınlarından öpüyorum. Fuat Çapa'yı tebrik ediyorum. Eskişehirspor bir takım olmayı başardı. Eskişehirspor taraftarı taraftar üstü bir taraftar. ESES yazıp 7979'a göndermek kampanyası başta olmak üzere birçok kampanya düzenliyorlar. Hepsi kulübü için mücadele ediyor. Bu 7979 kampanyasına sadece Eskişehirspor taraftarlarının değil tüm takım taraftarlarının destek vermelerini rica ediyorum. Eskişehirspor'un 12 puanı var ve ilk yarıyı 17-18 puan ile kapatabilirlerse ikinci devrede bambaşka bir Eskişehirspor izleyeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Es Es forması Play-Off oynar

Eski hakem-spor yorumcusu Bünyamin Gezer, Eskişehirspor hakkında övgü dolu sözler sarf etti. TRTSPOR’da konuşan Gezer, “Elazığspor forması giyen oyunculara Eskişehirspor formasını giydir Play-Off'a oynar. Elazığspor'un kötü bir kadrosu yok. Eskişehirspor gibi taraftara sahip değiller o kadar” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi