Eskişehirspor'u lime lime doğruyorlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u lime lime doğruyorlar
A
a

Lisans krizini çözememesi nedeniyle yeni transferlerinden yoksun olarak mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor’da bu yetmemiş gibi birde hakem kararları canımızı yakıyor.

Sütiş Eskişehir
Üç haftada üç kırmızı kart gören Es Es’i hakemler adeta lime lime doğruyor.

Feyzi ile başladı
Eskişehirspor’da yaşanan lisans krizi nedeniyle ligde geride kalan üç karşılaşmada yeni transferler forma giyemedi. Genç oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kalan Siyah Kırmızılı ekip zorlu şartlar yetmiyormuş gibi bir de hakem hataları oldukça can sıkıyor. Ligin ilk haftasında Mehmet Feyzi, Giresunspor karşılaşmasında haksız yere kırmızı kart görmüş ve Eskişehirspor bu maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalmıştı. Bu maçı Hakan Ceylan yönetmişti.

Kolayca atıyorlar
Ligin ikinci haftasında ise Eskişehirspor sahasında Balıkesirspor’u konuk etti. İstanbul bölgesi hakemi Emre Malok’un yönettiği karşılaşmada Es Es yine 10 kişi bıraktırıldı. Kaleci Ekrem,  rakibi Abdulkadir Özgen’e yaptığı faul sonrası hakem Malok direk kırmızı kart gösterdi. Abdulkadir’in yanında bulunan üç Es Es’li oyuncuyu görmezden gelen hakem Malok bariz gol şansı bulunduğu gerekçesiyle Ekrem’i oyundan atmıştı.

Son olarak Cemali
Eskişehirspor son olarak Gençlerbirliği karşılaşmasında doğrandı. Karşılaşmayı yöneten Sarper Barış Saka karşılaşmanın ikinci yarısında skandal bir karara imza attı. Cemali, Da Silva ile girdiği ikili mücadele sonra rakibine faul yaptı. Ancak maçın hakemi Saka, Da Silva’nın mutlak gol pozisyonunda olduğunu göz önüne alarak Cemali’yi otundan attı. Saka bu kartıyla Eskişehirspor’u adeta nakavt etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
4545 28 Ağustos 2018 19:31

Normal.Düşenin dostu olmaz.Bir tekme de hakemler atıyor.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi