Eskişehirspor'u kurtaracak proje!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u kurtaracak proje!
A
a

Eskişehirspor’un eski başkanı Nebi Hatipoğlu, Serdar Sudun ve Tufan Kelleci’nin transfer masraflarını karşıladı ve önemli bir jeste imza attı. İmza töreninde konuşan ve Es Es’e destek isteyen Hatipoğlu imar projesinin hayata geçmesiyle kulübün kurtulabileceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un eski başkanı Nebi Hatipoğlu transfer yasağını kaldırılmasının ardından Serdar Sudun ve Tufan Kelleci’nin transfer maliyetini karşıladı. İmza töreninde açıklama yapan Hatipoğlu, “Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Benim yaptığım bu katkıyla şehrin artık bir ayağa kalkması lazım. Sanayi Odası, Ticaret Odası, şehrin ileri gelenlerinin, milletvekillerin de artık harekete geçmesi lazım. Bu kulübün transfere ihtiyacı var. Transfer için para lazım, yönetime maddi kaynak gerekiyor” dedi.

İMAR ÇALIŞMASI YAPILMALI
Eski başkan Hatipoğlu, “Amatöre düştükten sonra 100 milyon versen de bir işe yaramaz. Bugün destek olmayan bir daha uğramasın kulübe. Hükümet ve muhalefet yetkililerine de sesleniyorum. Buranın altı amatör küme artık son şansımız. Ligde kalırız ben buna inanıyorum. Seneye bir milat olmalı. Bu borçların temizlenmesi gerekiyor. Benim önerim, daha öncede Yılmaz Büyükerşen’in ve AK Parti il yönetiminin kabul ettiği ve önerdiği proje vardı. Bu projede Eskişehir’de imar sınırına yakın bazı tarlaların Eskişehirspor’a bağışlanması var. Bu arsalar üzerinden de belediyelerin Eskişehirspor’a destek amaçlı imar çalışması yapılmalı. Bu projeleri Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe yaptı büyük gelirler elde etti” dedi.

"BEN BAĞIŞLAMAYA HAZIRIM"
Hatipoğlu, “İmara yakın olan tarla sahibi iş adamları bunları Eskişehirspor’a bağışlasın, ben buradan bağışlayacağımı açıklıyorum. Bunlar Eskişehirspor’un üzerine olsun, benim bir lira beklentim yok. Eskişehirspor’a hibe edelim, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti anlaşsın bu arsaları imara açsın, daha sonra müteahhite versinler burada yapılacak olan dairelerden Eskişehirspor gelir elde etsin bu kulübün borcu kapanır. Eğer destek verilecekse bundan daha iyi destek olmaz” dedi.
 
"BÜYÜKERŞEN’E PROJEYİ SUNACAĞIZ"
Eskişehirspor’un kurtuluş projesini açıklayan Nebi Hatipoğlu’nun ardından Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca bu projeyi sunmak için harekete geçeceklerini söyledi. Koca, “Nebi başkanımızın burada olması bizi onurlandırdı. Söylediği proje Eskişehirspor’un kurtuluş projesidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen bizlere her zaman ‘Bana projeyle gelin’ der. Nebi başkanımızın bize yol gösterdiği projeyle de Yılmaz Büyükerşen’in yanına gideceğiz ve bunu sunacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman şen 14 Şubat 2023 11:36

ÇIKMIŞIMIZ ORTALARA ŞİMDİ BİLGİÇLİK TASLIYORSUNUZ SN NEBİ HATİPOĞLU BU TAKIM BATARKEN SİZLERDE GÖREV YAPTINIZ SONUÇ MU? ALT LİĞLERDEYİZ SN NEBİ HATİPOĞLU

0 0 Cevap Yaz
ATACAN 14 Şubat 2023 11:34

Olur NEBİ bey tıpkı tesis önündeki petrol ofisi gibi birileri kapsın oralarında Eskişehirspor’umuz kullanılarak ne kadar akıl dolusunuz ya..

0 0 Cevap Yaz
Halis 3 Şubat 2023 16:20

Bu işin A partisi B partisi kalmadı artık kulübün yaşaması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır

0 9 Cevap Yaz
Esesli 3 Şubat 2023 14:50

Helal olsun Nebi Başkana. Nebi Başkan dan başka koskoca Eskişehir de takıma destek olan yok, yazıklar olsun.

0 9 Cevap Yaz
EROL EMRE 3 Şubat 2023 13:06

Aynı Balıkesir'de olduğu gibi büyük şehire ait olan Park yerlerinden alınan park ücretleri Eskişehirspora aktarılsın

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi