Eskişehirspor'u küme düşürdüler, şimdi de...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u küme düşürdüler, şimdi de...
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de katıldığı Açıkça Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Es Es’in önüne gelecek isim sponsorluğu için konuşan Kurt, “Kimse buna karşı çıkmaz. Bu zamana kadar neden yapmadınız kardeşim? Takımı küme düşürdüler şimdi kurtarıcı havasındalar” dedi.

Sütiş Eskişehir
Ali Baş ve Meltem Karakaş’ın sorularını yanıtlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehirspor'un önüne ETİ Eskişehirspor gelince hiç kimse rahatsız olmuyor. Sarar Eskişehirspor deyince hiç kimse rahatsız olmuyor. Bor Eskişehirspor deyince niye rahatsız olsun? Ben öyle bakıyorum. Becerebiliyorsa getirsinler. AK Parti il başkanı sadece konuşuyor. 20 yıldır yapmadılar. Yani takımı küme düşürdüler. Şimdi büyük bir kurtarıcı havasında. Şimdiye kadar niye yapmadınız kardeşim? Madem yapıyordunuz yani inadına mı yani birilerine ders vermek için mi bu işi yapmadınız?” dedi.

8 milyona temizlik işini verdiler
Kurt, “Yeni Atatürk Stadı’nın temizlik işlerini ben üstlendim. Odunpazarı Belediyesi olarak ilk başta bizi dışarı attılar. Ondan sonra temizlik işlerini Antalyalı bir firmaya verdiler 8 milyon liraya.  Bunları ben konuşabilirim. Bunları Eskişehirspor yöneticileri konuşamadığı için küme düştük. Eskişehirspor yöneticileri konuşabilseydi bunu Eskişehirspor şimdi küme düşmezdi. Zannettiler ki, Ak Parti bunlara bir parmak bal çalıyor arkasından gelecek. Bir şeyler gelmez, gelmedi. Bunlar bu işlere rant diye bakıyorlar. Kendi çıkarları yoksa yapmazlar. Bunu çok açık söylüyorum bilsinler.

O istasyon benim değil
Benzin istasyonu meselesi ile ilgili de konuşan Kurt, “Benzin istasyonu Kazım Kurt'un Eskişehirsporluk testi olamaz. Burası benim babamın malı değil. İhale yaparız. Eskişehirspor alırsa alır. Başkasına ihaleye girmeyin diyemem. Bu bir suçtur. Eskişehirspor ihaleyi alamazsa oradan elde edeceğim gelirden Eskişehirspor'a yardımcı olurum. Ben Eskişehirsporluyum. Elimden gelenin her zaman fazlasını bu kulübe vermeye çalıştım” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es26 3 Haziran 2022 22:03

Anadolu gazetesi, koyduğunuz resmi neden kırkıp biçtiniz?

0 2 Cevap Yaz
vatandaş 3 Haziran 2022 12:56

kazım başkan hali ve mesut başkanlara niye hesap sorulmuyor. o dönem sizde vardınız o kongrelerde hesap sorsaydınız yönetimleri ibra etmeseydiniz kulube halil ve mesutun adamlarının dolmasına izin vermeseydiniz belediye başkanı olarak

6 13 Cevap Yaz
Hasan ermutlu 3 Haziran 2022 01:54

Kazım bey bir kere es es yeni stadyumda düşmedi eski sdatda küme düştü. Hafızamızla oynamayın lütfen. Takımı rahmetli unakıtan 2008 yılında lige çıkardı ve sıfır kilometre tesislerle borçsuz olarak bu şehre teslim etti. Biz ne yaptık takımı soydurduk ve soyanların peşine bile düşmeyi beceremedik. Lütfen lütfen lütfen hak yemeyin !

10 22 Cevap Yaz
ESES26 3 Haziran 2022 00:01

takım başarılı olursa ancak fotograf çektirmeye gelirsiniz şuanki yönetime laf söyleyeceginize yardım etseydinizbu gün semt takımları belediye destegiyle s per liğde

28 27 Cevap Yaz
ESES26 2 Haziran 2022 23:57

semt takımları süper liğe çıkıyor belediyelerin yardımıyla siz ne yaptınız 5 senedir başkan hep laf

28 28 Cevap Yaz
messinin eniştesi 2 Haziran 2022 20:58

bu arada bandırma maçının ilk yarısında o meşaleyi atanın mesleğinin berber olduğu tespit edildi

5 13 Cevap Yaz
es esli 2 Haziran 2022 19:10

Kazım baskan mesut hoşçan Halil Ünal dan neden hesap sorulmuyor

5 36 Cevap Yaz
ismet berkan 2 Haziran 2022 17:38

Kazım Kurt dürüst adamdır.Yalanla dolanla işi olmaz.Ne diyorsa odur.

28 26 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi