Eskişehirspor'u küçümsemek haddimiz değil!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u küçümsemek haddimiz değil!
A
a

Eskişehirspor’u sahasında ağırlayan ve 0-0 berabere kalan Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktörü Kadir Kar maç sonu ES TV’ye konuştu. Kar, “Eskişehirspor’u asla küçümsemedik. Eskişehirspor’u küçük görmek bizim haddimize değil. Bu iş yürek işi” dedi.

Sütiş Eskişehir
Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan teknik adam, “Eskişehirspor 1. Lig’den beri aynı kadroyla devam eden bir takım. Genç ve dinamik bir grup. Büyük bir camia. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Oyunun hakimiyeti bizdeydi ama çabuk hücumlarla birlikte Eskişehirspor’un da pozisyonları var. Git gelli bir maç oldu. Bizim açımızdan kaybedilen 2 puandı. Eskişehirspor’un çok değerli 1 puan aldığına inanıyorum. İnşallah biz bu 2 puanı aramayız. Eskişehirspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Kendi adımıza olumlu işler yapamadık. Bundan sonraki süreçte inşallah en doğru oyunu oynayıp istediğimiz puanları alacağız” dedi.
 
Herkes forma giydi
Futbolcu tercihleri konusunda sorulan bir soru üzerine teknik adamın cevabı şu oldu, “Bu kulüpte futbolcusu da yöneticisi de taraftarı da ağlayamaz. Herkese şans verdik. 15 maçta 13 gol atmışsak ben kendimi sorguladığım gibi futbolcu kardeşlerim de kendini sorgulayacak. Sahaya en doğru kadroyu çıkardığımıza inanıyoruz. Ama bazen olmuyor. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Üretkenlikte sıkıntımız yok. Biz 2. Lig takımıyız. Her maçta en az 5-6 pozisyonumuz var. Ama final paslarını veremiyoruz. Sorun üretkenlikte değil sonuçlandırmakta” diye konuştu.
 
Bu iş yürek işi
Bir gazetecinin ‘Eskişehirspor’u küçümsediniz mi?’ sorusuna Teknik Direktör Kadir Kar’ın cevabı şu şekilde oldu, “Eskişehirspor camiası büyük bir camia. Her futbolcusu çok değerli. Bu işin yaşla ya da oynama tecrübesiyle hiç alakası yok. Bu iş yürek işi. Eskişehirsporlu futbolcularda da bu yürek fazlasıyla var. Zaten bundan önce oynadığı maçlarda bunu gördük. Şanlıurfaspor, Pendikspor ve Kırşehir maçlarında da puanlar aldılar. Pendik’e karşı mükemmel bir mücadele gösterdiler. Eskişehirspor camiasını ve futbolcularını küçük görmek bizim haddimize değil. Biz kendi doğrularımızı yaptık ama olmadı.”
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi