Eskişehirspor'u kötü günler bekliyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u kötü günler bekliyor...
A
a

Eskişehirspor Kulübünün FİFA’da bulunan 19 dosya borcu, EURO’da yaşanan artış yüzünden neredeyse iki kat arttı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yeni sezon öncesi gerek kulüp lisansı, gerekse yeni bir transfer cezası almamak için bu borçları yapılandırması veya ödemesi gereken Kulübü, zor günler bekliyor.

2018-2019 Sezonu öncesi kulüp lisansı alabilmek ve yeni bir transfer cezası almamak için öncelikli olarak FİFA’da bulunan dosyaları çözüme bağlaması gereken Eskişehirspor kulübü, iki yıl önce renklerine bağladığı yapancı oyunculara, zamanında ödeme yapılmadığı için, bugün ki hesaplara göre iki kat daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacak.

FİFA 9 MİLYON LİRA OLDU
Bugün itibari ile FİFA’da bulunan 19 dosyadan 18’ine Avro, 1’ine ise Dolar olarak ödeme yapması gereken Eskişehirspor kulübünün, 2 milyon 976 Avro ve 85 Bin dolarak borcu bulunuyor.
Bugün ki kurla faizler ve avukat masrafları hariç 9 milyon TL FİFA’daki dosyalara borcu olan Eskişehirspor kulübünün, TFF’de ise şuanda 43 futbolcu, teknik adam ve menajere borcu bulunuyor.

PUAN SİLME CEZASI
Eskişehirspor Kulübü, yeni sezon öncesi 30 gün içinde FİFA ve TFF’de ki teknik adam, futbolcu, menajer ve kulüpler ile görüşerek, ya dosyaları yapılandırmak, yada izin belgesi almak zorunda. Alamadığı taktirde, kulüp lisansı alamadığı için puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak kulübe, yeni bir transfer cezası gelme ihtimali de bulunuyor. 

ILGAZ VE ŞAHBAZ ÇALIŞIYOR
Kulübün içinde bulunduğu zor durumu yakından bilen Başkan yardımcıları İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz ise, Başkan Halil Ünal’ın görevi bırkma kararı yüzünden, 6  Haziran da yapılacak Genel Kurulda, yönetim oluşturarak aday olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SADECE YÖNETİMİN ÇABASI YETMEZ
Kulübün mali tablosunu hazırlayan ve bu yükü sadece göreve gelecek yönetimin taşımasının imkansız olduğunu belirten Şahbaz ve Ilgaz, bugünden itibaren şehrin yöneticileri ile görüşmelere başlayarak, destek isteyecek. Şehirden destek bulunması halinde bu ikili, genel kurulda göreve talip olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ertan 25 Mayıs 2018 00:57

Yıne sezon açılışına yakın sonuçlanır ne olacaksa. Transfer yapamayız kumede kalma savaşımız yenıden devam eder. Bıktık her sene aynı senaryo

0 1 Cevap Yaz
Hakan 25 Mayıs 2018 00:29

Bu borçları yapanları açıklayın kardeşim.Bu kadar borçu kim yapmış.Yeter yıl ayn durum..Taraftarda sinir bırakmadınız.Kapatın kökünde olsun bitsin.Her gün ondan bunda destek istemek nedir ya.Helikopterle 5 -6 milyona oyuncu getirip 1 maç bile oynatmadan gönderenlerin hiç sorumluluğu yok mu.

0 2 Cevap Yaz
Patron 24 Mayıs 2018 16:41

Ne len bu biz mi yedik paraları yok destek yok kaynak.Taraftar daha ne yapsın cebindeki parayı maça veriyor çoluk çocuk yağmur çamur dinlemeden destek oluyo.Bir sevdamız var onunda içine ettiler.

0 10 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 24 Mayıs 2018 09:11

Kapatın kardeşim dükkanı....Bu ne yaaa....Her gün ölmek bu...

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi