Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'u kara günler bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u kara günler bekliyor
A
a

Transfer döneminin son dakikasına kadar mücadele eden Eskişehirspor, istediği sonucu alamadı. 

Sütiş Eskişehir
Transfer yasağının vurduğu Eskişehirspor, sözleşme imzaladığı oyuncuları kadroya dahil edemedi. Gerekli parayı bulamayan Eskişehirspor, alacaklıları ile anlaşma yolunu denedi. Birçok isimden gerekli imzalar alınırken, transferin son bulmasının ardından gelen imzalar bir işe yaramadı. İlerleyen günlerde imza alınamayan oyuncular kamuoyu ile paylaşılacakken, Eskişehirspor genç oyuncularla sahaya çıkmak zorunda kaldı. Ligde oynadığı 3 karşılaşmaya da genç kadroyla çıkan Kırmızı Şimşekler, 1 puan alabildi. 

"Bildiğiniz yalvardık" 
Transfer yasağının kalkmasını bekleyen binlerce taraftar Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne akın ederken, tüm girişimler sonuçsuz kaldı. TFF tarafından sistem kapatılınca, Eskişehirspor'un çabaları da son buldu. Son durumu taraftara aktaran Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, "Sistem kapandı. Çok uğraşıldı ama olmadı. İmzaları vermediler. İsimlerin hepsi söylenecek. Yeni transferlerden Hakanlar, Muratlar da gitmedi. 'Devre arasına kadar duracağız. Yasak kalkarsa oynayacağız' dediler. Adamlar gitmedi ama oynayamacaklar. Sabahtan beri hepimiz hepsini aradık ve bildiğiniz yalvardık. İlk vermesi gerekenler vermedi" dedi. 

"Onların da yanına kalmayacak" 
Ardından taraftarın yanına gelen Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, "Üzüntümüz büyük. Hepimiz vermek istediğimiz mesajları çok önceden verdik. Maalesef sesimizi duyması gerekenlere sesimizi duyuramadık. Bundan sonra takım nerede ve kiminle oynarsa oynasın, hiçbir önemi yok. Bu takım her zaman şampiyon ve oynadığı ligin en iyi takımıdır. Onların da yanına kalmayacak. Bizim ahımız onları tutacak" diye konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gb26 1 Eylül 2018 13:19

1. Bu şehrin zenginleri ve ileri gelenleri şehrin takımlarına yardım etmenin nasıl bir anlam içerdiğini bilemeyecek kadar duygu fakiridir. 2. Geçmiş yönetimlerin basiretsizliği durumun en büyük sebeplerindendir. 3. Futbolcular zaten çok yüksek ücret alıyorlar. Bu yıl da erteleseler bir şey kaybetmezlerdi. Asıl şimdi kaybettiler. 4. Halil Ünal bu işten kolay sıyrılmamalıdır. Mağduru oynamamalıdır. Hepsini geçtim kayacan hürriyet mezenga andaç akaminko aykut bilal ve diğer takımda kalmak isteyen oyuncuları neden gönderdiğini açıklamalıdır.

0 5 Cevap Yaz
HÜSEYİN 1 Eylül 2018 10:34

ESES BAYRAĞI DÜŞMEYECEK İNŞAALLAH.KOMŞUM DUALARIMZ SİZLERE.

1 6 Cevap Yaz
Es-es 26 1 Eylül 2018 09:38

Ünal ve Hatipoğlu birlik olun artık kötü sözler kullanmak çözüm değil .Bundan sonra yapılacak olanları yapın

1 4 Cevap Yaz
bilek26 1 Eylül 2018 09:22

hani federasyonlan 10-12 milyon gelecekti arap şirketi beinsport vermemiş mi yayın parasını tff ye de, onlarda ondan mı bize vermemiş? bu konuda hiç açıklama yapılmadı.

0 6 Cevap Yaz
Eses 1 Eylül 2018 09:03

Macellan hadi ordan paraya seref halsiyet satilmaz.Eskisehirspor sevdasi normal isle kiyaslanmaz!!Dayisinin arkasina siginip bir baltaya sap olamayblanlar simdi besle kargayi modundalar!!Eskisehirsporlulatin ahi yerde kalmazz bekle gör

5 8 Cevap Yaz
Es Es li 1 Eylül 2018 08:49

Çalışıyoruz, halledeceğiz diyerek taraftarı son dakikaya kadar oyalayan, kendi zamanında da aldığı futbolculara defalarca ödeme planı sunarak bunu yerine getirmeyen, imza atmayan alacaklıları suçlu olarak gösteren bu yönetim krizi yönetememiştir. Suç transferin açılması için son 500.000 € yu ödeyemeyen ve takımı bu duruma getiren yönetimindir. Madem transferi açamayacaktın Kayacanı, Gökhanı ve diğerlerini niye gönderdiniz.

1 20 Cevap Yaz
macellan 1 Eylül 2018 05:43

hem adamlarınn parasını ödemeyin hemde gidip yalvardık deyin size iş yeriniz 2 sene maas ödemese sonrada gel imza ver dese verir misinz sonuna kadar haklı adamlar isimler acıklanacakmıs helal olsun adamlara onlara laf söyleyeceginize yalakalıgını yaptıgınız baskanlara sorun hesabını ama soramazsınız çünkü yüzünüz yok hepiniz 3-5 bedava bilete 5-10 kurus veren baskanlara sattınız kendinizi...siz şimdi inkar eder ispat et dersiniz pendik macından itibaren hangi tribün liderinin ne yediğini iyi bilirim haram para yüzünden kaza yapanlarda kendini iyi bilir kimseye kulp aramayın bu durumun suclusu 2 baskan ve tribün liderleridir....

1 23 Cevap Yaz
bilek26

alacağından vaz geç denmiyor ki kardeşim nasıl haklılar bir şey bilmeden yorum yazıyorsunuz..

4 4
Tolga 1 Eylül 2018 04:15

Hocam bence bu demeç biraz art niyetli olmuş. Adamlar HAKLARINI istiyor ekstra bir şey istemiyor Eskişehirspor lisans işini çözmeden transfer yapıyor. Genç oyunculara burada güven duyulmadığı empoze ediliyor. Bence gençler her şeyi başarır. Transfer yapacağına lisansı çözmek gerekirdi ve bu kadar zaman neden beklendi. Denilen destek yok fakat destek ve kaynak bulmak yöneticilerin işidir.Bunları yerine getiremiyorlarsa o zaman yöneticilik yapmamalı bu kişiler.

1 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi