Eskişehirspor'u icraya vermiş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u icraya vermiş!
A
a

Eskişehirspor'un Mali Genel Kurulu’ndan sonra eski başkan Mesut Hoşcan’ın kulübü icraya verdiğini Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Mali Genel Kurulu’ndan sonra eski başkan Mesut Hoşcan’ın kulübü icraya verdiğini Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri açıkladı. Diri yaptığı açıklamada, “Eskişehirsporumuzu borç batağına sokup, kulübümüzü küme düşürüp bu günlere gelmemizin baş mimarlarından Mesut Hoşcan'ın  7,5 milyon liralık alacağı için kulübümüzü icraya vererek alacakları için TFF'ye başvurmuş. Boffinden Pintodan ne farkın var! Yazıklar olsun demek yetersiz kalır” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEsli osman 18 Eylül 2020 14:13

Sen nası bi yüzsüzsn be. Bu borca sürükleyen sensin . Har vurup harman savuran sensin. Bu hale sokan sensin. Hala kalkmş alacağım var diyoosn . Almışsın zaten alacağını zamanında. Daha doymadnmi be . İcralık olmuşsun haberin yok Mesut beşgan...

1 3 Cevap Yaz
Yazık vallaha 18 Eylül 2020 08:57

haksızken haklı pozizyona geçmek için yapılmış bir hareket.hoşcanın bu paraya ihtiyacımı var?hoşcan bu parayı almasa batarmı?yanlış yönetin kulubü batırdın demememiz için bir taktik.adam cebinden para koydu ona rağmen kulüp battı diyecez.halil ünal daha delikanlı çıktı.

0 6 Cevap Yaz
Nikola 18 Eylül 2020 08:07

Takım göz göre göre Süper Lig'den düşerken Mesut Hoşcan istifa etsin diye açık türübünden yapılan protestoları, Nefer küfür ederek susturuyordu.. Her protesto sesi yükseldiğinde "takımın morali bozulur, gün birlik günüdür ... " gibi açıklamalar yapan Murat Efendi şimdi kalkmış kendi laf söylüyor Mesut Abisine.. Bu kulübün bu hallere gelmesinin en büyük sebebi vakti zamanında Halil ve Mesut'u istifa ettiremeyen taraftardır.. Bu taraftarı susturan sözde türübün liderleri de en büyük zanlılardır..

0 7 Cevap Yaz
Eses 18 Eylül 2020 00:38

Çözüm belli. Kapatın dükkanı. Hepsi hakkında suç duyurusunda bulunun. Gaziantepspor yöneticileri zamanında eski yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık devreye girsin bakalım kimin alacağı, kimin borcu var ortaya çıkar.

0 6 Cevap Yaz
Essen 17 Eylül 2020 20:43

Kulübün basın sözcüsü yokmu kulübün yetkilisi çıkıp açıklasa daha doğru olurdu

0 7 Cevap Yaz
Mustafa ali 17 Eylül 2020 18:22

Alacagı varmış yaptığın borçları temizle sıraya gir belki 20 sene sonra alırsın ben utanıyorum bunlar utanmıyor hayret

0 8 Cevap Yaz
Eses 17 Eylül 2020 17:57

Eskişehirspor artık can sıkıyor

0 20 Cevap Yaz
Nokta 17 Eylül 2020 17:36

Mesut hoşcan Halil Ünal murat diri. Genel kurul larda ibra edilmek haklı olmak demek değildir. Bir kaç delege mali ve olağan kurullarda koyun gibi par mak kaldır parmak indir erek aklanmış sayılmazsın ü kendinize güveniyorsanız hesapları ızı denetlesinler

0 20 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 17 Eylül 2020 16:13

Utanmıyor musun mesut 13 tane boş futbolcu alipta kulübü krize sokan sen değil misin kulübü çıkmaza sokan sen değil misin yazıklar olsun bir kulüp başkanına yakışmayacak harekât

0 25 Cevap Yaz
ES 17 Eylül 2020 16:07

Basarısız bir yönetim ve başkan. Yönetim’e geldikleri zaman çok kaliteli ve maddi olarak’ta yüksek Meblağ degerinde futbolcu kadrosu vardı.Bazı futbolcular’ın bir ikisi satılırken Bazıları da ödeme yapılmadıği icin serbest kaldı.Takım güç kaybetti. Bir süre sonra da süper lig’den düstü takım. ESES İçin kabuslu günler ve varolma mücaadelesi basladı. Şimdi sayın Mesut bey Eskişehirspor’u icra’ya vermis. Ne diyebilirim ki sözün bittiği yer.Dışarı’dan art niyetli bir kişi bile ESKİSEHİRSPOR’a bu kadar zarar veremez.

1 21 Cevap Yaz
Hadi bakalım Başkan 17 Eylül 2020 15:25

Şimdi ne yapacaksınız merakla bekliyorum...... Mali Genel Kurul'a geldi mi? Herkesi susturup konuştu mu bu? Eskişehirspor taraftarına ve dolayısıyla Eskişehir halkına yapılmış en büyük hainliklerden biridir bu haberde geçenin yaptığı. Onun yaptığı hizmetleri (!) unutturarak korumaya alan isteyen eski arkadaşlarını bile nasıl satabildiğini gösterdi böylece. Belki zaten danışıklı bir dövüş her şey beklenir bunlardan ama gene de utanmazca bir davranış. Bu kulüpten paranı mı almayı düşünüyorsun? O zaman yarattığın borç dağını azalt.

0 19 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 17 Eylül 2020 14:44

Hırsızlık diz boyunda

0 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi