Eskişehirspor'u düşündüren istatistik 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u düşündüren istatistik 
A
a

Eskişehirspor bu hafta zorlu İzmir deplasmanında Karşıyaka ile mücadele edecek. Zorlu diyoruz çünkü İzmir ekibinin kendi evinde oynadığı maçların istatistiği işimizin kolay olmadığını gözler önüne seriyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’u cumartesi günü sahasında ağırlayacak olan Karşıyaka kendi sahasında oynadığı maçlarda başarılı bir grafik sergiledi. Şimdiye kadar evinde 12 kez sahaya çıkan Kaf-Kaf bu maçların 7’sinden galibiyet almayı başardı. Kırmızı-Yeşilli ekip 12 maçtan sadece 2 mağlubiyet alırken, 3 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Karşıyaka özellikle evinde son oynadığı 5 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. İzmir temsilcisi evinde oynadığı maçlarda rakip fileleri 18 kez havalandırırken, 6 kez de kalesinde gol gördü.

Eskişehirspor'u düşündüren istatistik  16.03.2023
ESKİŞEHİRSPOR'DA MESAİ SÜRÜYOR

TFF 3. Lig’in 24’üncü haftasında 18 Mart Cumartesi günü deplasmanda Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ali Onur Cerrah önderliğinde çalışan ekip koşu ve ısınma turuyla antrenmana başladı. Daha sonra Siyah Kırmızılı ekip saha içi diziliş ve taktik çalışması yaparak günü noktaladı. Es Es hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi