Eskişehirspor'u bıraktı, o kulübe imza attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u bıraktı, o kulübe imza attı!
A
a

Eskişehirspor'dan geçtiğimiz gün ayrılan Bedirhan Altunbaş, TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü ile anlaştı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ile alacaklarından vazgeçerek anlaşan ve serbest kalan Bedirhan Altunbaş, TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü ile anlaştı.
Manisa Futbol Kulübü, dış transferde savunma oyuncuları Sadi Karaduman ve Veli Çetin’in ardından genç savunma oyuncusu Bedirhan Altunbaş’ı da kadrosuna kattı. Manisa FK ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bedirhan, hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, genç savunma oyuncusu Bedirhan Altunbaş ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Başkanvekili Engin Anlı ve Sportif Direktör Serkan İşyapan yer aldı. Törende konuşan yeni transfer Bedirhan Altunbaş, “Böyle önemli bir kulübe geldiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Manisa Futbol Kulübü hedefleri olan bir kulüp. En kısa zamanda sahada kulübümü temsil etmek istiyorum” dedi.
Manisa FK Başkanvekili Engin Anlı Sportif Direktör Serkan İşyapan takip ettikleri ve gelecek vaat eden bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bedirhan Altunbaş kimdir?
Manisa Futbol Kulübünün kadrosuna kattığı Bedirhan Altunbaş, 1999 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Bedirhan, 2017-2018 sezonunda profesyonel oldu. Bedirhan, geçtiğimiz sezon 26 lig maçında forma giydi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yunusemrespor 2 Haziran 2021 21:21

Yunusemrespor 3. Lige çıkarsa başkan taş elindeki logo ve isim haklarıyla yeni eskişehirsporu kurabilir diye düşünüyorum

2 0 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 2 Haziran 2021 18:32

Tebrikler Bedi başarılar dilerim

1 13 Cevap Yaz
DikDurus 2 Haziran 2021 17:41

Tatar Mustafa kulübü bırak valiye l

1 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi