Eskişehirspor'u bekleyen zorlu periyot

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u bekleyen zorlu periyot
A
a

Ligde ilk dört maçtan iki puan çıkaran Eskişehirspor’u zorlu bir periyot bekliyor. Yeni Teknik Direktör İlhan Var yönetimindeki takım 9 günde 3 maç oynayacak. Takımın zorlu periyottaki performansı merak ediliyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da 6-0’lık Altay mağlubiyeti sonrası Mustafa Özer’in görevden ayrılmasının ardından takımın başına İlhan Var geçmişti. Var’ın ilk maçı cumartesi günü deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçı olacak. TFF 1. Lig’in yeni takımı Bandırmaspor’un kadrosunda kaleci Gökhan Değirmenci, Landel, Pote, Del Valle ve Lacina Traore gibi deneyimi ve etkili isimler var. Eskişehirspor, zorlu karşılaşmada iyi bir mücadele sergileyip puan arzuluyor.
 
İçerde Samsunspor ile
9 günde 3 maçlık periyodun ikinci karşılaşmasında ise rakip Samsunspor. Karadeniz ekibi de Bandırmaspor gibi bu sezon TFF 1. Lig’e yükseldi. 2013-14 ve 2014-15 (Yarım sezon) olmak üzere bir buçuk sezon Eskişehirspor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam, Kırmızı-Beyazlı takımın başında yer alıyor. 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alan Samsunspor, 8 puanla 5’inci sırada. Eskişehirspor-Samsunspor maçı 20 Ekim Salı akşamı 19.00’da oynanacak.
 
İstanbul’a konuk olacak
Eskişehirspor’un bu periyottaki üçüncü rakibi İstanbulspor olacak. Sezona Adanaspor mağlubiyetiyle başlayan İstanbulspor, daha sonra Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor’u mağlup ederek ligin zirvesine yerleşti. İstanbulspor-Eskişehirspor karşılaşması 25 Ekim Pazar günü 16.00’da oynanacak. İlhan Var yönetimindeki Kırmızı Şimşeklerin zorlu periyodu nasıl geçeceği merak konusu. Takım bugünden itibaren çalışmalara başlayacak.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
S AKIN 13 Ekim 2020 13:49

Hiç birinden 3 Puan çıkmaz Eses böylemi.olacaktı yazık büyük şehire çok yazik

0 0 Cevap Yaz
bilek26 12 Ekim 2020 22:28

Antrenmanlar kameraya alınıyormuş tuhaf bu yakında alınması kuvvetle muhtemel kötü sonuçların yükünün futbolcuların üstüne yıkılacağının göstergesidir. Ayrıca futbolcuları psikolojik baskı altına alacak ve takımdan soğutacaktır. Yanlış yaptıkları bir şey varsa antrenmanda hemen anında uyarır anlatır düzeltirsin. Yaklaşım çok yanlış. Şimdiden futbolcular stres altına alınıyor hiç hayra alamet değil.

2 1 Cevap Yaz
davud

takımın en uzun boylu futbolcusuna bakın hiç oralı bile değil sürekli havalara bakıyor .

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi