Eskişehirspor Türkiye için önemli!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Türkiye için önemli!
A
a

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eskişehirspor Kulübü’nü ziyaret etti. Büyük bir coşkuyla karşılanan Bakan Kasapoğlu Es Es’e yeni bir altyapı tesisinin kazandırılacağını müjdeledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eskişehirspor Tesislerini ziyaret ederek burada önemli açıklamada bulundu. Kasapoğlu yaptığı açıklamada,  “Bazı markalar vardır ünü sınırları aşar, çağları aşar, işte şu an öyle bir markanın çatısı altındayız. Eskişehirspor camiasının başarıları ile bugüne kadar yetiştirdiği yıldızlarla, taraftarıyla çok eşsiz bir camiayla birlikteyiz. Çıtayı her branşta yukarıya taşıyacağız. İşte Eskişehirspor, çok önemli başarılara, ilklere öncülük etmiş bir kulübümüz. Bu kulübün daha güçlü yarınlara yürümesi hepimiz açısından, sadece Eskişehir için değil Türkiye açısından çok mühim. İşte bu yüzden buradayız” dedi.
 
Yeni bir akademi olacak
Altyapıya yeni tesisin yapılacağını söyleyen Bakan Kasapoğlu, “Bu kulüp bugüne kadar pek çok yıldızı yetiştirdi, adeta bir akademi var burada. İşte bu akademiyi büyütmek en büyük arzumuz. O akademiyi güçlendirmek, bulunmuş olduğumuz bu bölgede bu tesisleri ihtiyaca göre modernize ederek yeni yıldızları dünyaya kazandırmak. Az önce önemli bir toplantı yaptık, sayın valimizle, değerli yönetimimizle ve burada yeni yıldızların yetişmesi için mevcut altyapıyı güçlendirme amacıyla hem sporcularımızın eğitim alacağı hem kamp yapacağı ve sahayı da bu anlamda genişleteceğimiz yeni bir akademiyi birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 
 
Ben inanıyorum
Kasapoğlu, “Biliyorsunuz Eskişehir’imize sayın cumhurbaşkanımızın direktifleri ile Avrupa’nın en modern statlarından birini kazandırdık. Bu statla birlikte bu akademi inşallah yarınların daha güçlü başarılarını hepimize getirecek, hepimizi gururlandıracak. Taraftarı, sporcusu teknik ekibiyle, yöneticisiyle inanıyorum ki bu güzel sinerjiyi birlikte arzulayacağız ve şanlı bayrağımız altında tüm kulüplerimizle olduğu gibi Eskişehirspor’umuzla da çağları aşan başarıları ile gurur duymaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Modern bir proje
Kasapoğlu son olarak, “Eskişehirspor’da muhteşem bir güç ve enerji var. Bu modern yeni projemizin Eskişehirspor camiamıza, kulübümüze ve az önce hakikaten çok güzel ev sahipliği ile bizleri karşılayan değerli sporcularımıza, potansiyeli yüksek gençler, kadın futbolu ile altyapısı ile hakikaten muhteşem bir güç, enerji var. İnşallah bu enerjiyi birlikte büyüteceğiz, bu sevgiyi birlikte güçlendireceğiz ve aydınlık yarınlara beraber yürüyeceğiz. Tesislerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
 
Büyük katılım vardı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu coşkuyla karşılandı. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, EASKF Başkanı Sadri Atam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er, Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ile yöneticilerin yanı sıra Eskişehirspor’un A takımı futbolcuları, kadın futbol takımı futbolcuları, altyapı takımlarında forma giyen futbolcular ile Fabrika Eskişehirspor Futbol Okulları’nda eğitim gören küçük kramponlar, Eskişehirspor antrenörleri ve armaya gönül vermiş Siyah Kırmızılı taraftarlar Bakan Kasapoğlu’nu coşkuyla karşıladı. Kasapoğlu’nun gelişi esnasında hep bir ağızdan “Alemin kralı” tezahüratları yapıldı. Tesislerde hazır bekleyen Bando Es Es ise çaldığı marşlarla büyük coşku yaşandı.
 
Futbolcularla tokalaştı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Eskişehirsporlu altyapı futbolcuları karşıladı. Bakan Kasapoğlu aracından indikten sonra A takımdan Fabrika Eskişehirspor Futbol Okulları’nda eğitim gören küçük futbolculara kadar herkesle tek tek el sıkıştı. Öte yandan Bakan Kasapoğlu Bando Es Es ile kısa bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Bir dönem Eskişehirspor Kulübü medya departmanında görev yapmış olan, şu an ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan Burak Sakçı, Bakan Kasapoğlu’nu karşılayanlar arasındaydı. Sakçı, Cam kemik hastalığına dikkat çekmek için, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Umutlar Kırılmaz adlı kitabını hediye etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehirli 10 Haziran 2022 09:25

Eskişehire bakan geldi hoşgeldi,çantası boş geldi.AKP show fos çıktı.

0 5 Cevap Yaz
ESES26 10 Haziran 2022 09:03

yaa trolller iş başında

0 0 Cevap Yaz
Nikola 10 Haziran 2022 08:08

NOLDU BORAKS İŞİ?

0 3 Cevap Yaz
Paris sözü 10 Haziran 2022 03:48

Eğer bu sefer sözlerinde durup Paris turunu verirlerse okey verir niye vermesin ki.

0 1 Cevap Yaz
Ekici26 9 Haziran 2022 23:56

Paradan haber var mı? Hani nerede şu 6,5 m nin vade farkı nerede tahsil ediyormusunuz kulübe. Yoksa unutturacakmısınız. Hani şeffaf yönetim alo nerdesiniz.

0 5 Cevap Yaz
Emirdagli 9 Haziran 2022 19:25

Berber okey dedimi..nede olsa eses,in sahibi o..

0 10 Cevap Yaz
Ahmet 9 Haziran 2022 17:06

Hava civa

0 12 Cevap Yaz
Retkit2626 9 Haziran 2022 16:56

Sayın bakan transferi acmak için inşallah söz vermısınızdır.

0 15 Cevap Yaz
pompeo

transferi pancarci ve lojistikti acsin ...

12 5
İktidar sözcüsü başkan ve berber dirisi

Verseler ne olacak sanki verdikleri sözleri tuttular. Seçim yaklaşıyor yine söz verirler yine cabalar. Sen AKP vekillerini Trabzonlular mu zannettin. Çok beklersin çok.

2 5
Çiftelerli 9 Haziran 2022 14:47

Gerçek eses taraftarı yok orda berber bilen yok:))

0 11 Cevap Yaz
sevindik 9 Haziran 2022 12:49

ne sevindik ne sevindik andersensenden masallar. Bu zamana kadar nerdeydiniz yıllarca totodan yıllarca alacaklarımızı alamadık düşe düşe dibi gördük sizlerin tabi berber ünal hoşcan la birlikte sizlere bu saatten sonra ihtiyac yok sizlerin secim geliyor bize ihtiyacı var başkan iş işten geçmiş parti propagandasına alet olma bakan yanında sizlerde olmak sizleri mutlu etmiştir.

0 14 Cevap Yaz
Alkışlar şimşek AK ES ES OLDUK 9 Haziran 2022 12:13

Sonuç AK ES ES, sonunda bir tek tesis için siyaset bulaşmıştır. Trabzon ve Eskişehir arasındaki fark Birinin tüm borçları silinip üstüne milyarlarca para veriliyor. ES ES'de tesis yapılıyor ayrıca hakkımız olan paralarımızı elkonuluyor. AKP İL YÖNETİMİNİ, ES ES YÖNETİMİ ŞİMŞEK'İ VE DİRİ'Yİ TEBRİK ETMEK GEREKİYOR. *** ALKIŞLAR *** seçim sonrası verilen sözler gibi yine hüsran yine hüsran.

0 8 Cevap Yaz
Yasin 9 Haziran 2022 11:29

Sonuç??

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi