Eskişehirspor tribününde anlamlı görüntü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tribününde anlamlı görüntü
A
a

Eskişehirspor'un Adana Demirspor ile yaptığı karşılaşmada tribün şov yaşanırken özellikle Afrin'de operasyonlarını devam ettiren askerlerimize verilen destek alkış topladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un TFF 1. Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor ile yaptığı maça taraftarlar damga vurdu. Eskişehirspor'un evinde üstünlüğünü koruyamadığı ve Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta her zaman olduğu gibi Eskişehirsporlu taraftarlar büyük beğeni topladı.

Eskişehirspor'u evinde ve deplasmanda yalnız bırakmayan Eskişehirsporlu futbolseverler yaptıkları tribün şovu ile dikkat çekti. Bayraklar ve atkılarla yapılan şova Eskişehir marşı da eklendi ve izleyenlerin tüyleri diken diken oldu.

Efeler Grubundan Atatürk ve TSK pankartı

Eskişehirspor taraftar gruplarından Efeler de kale arkasından açtıkları Atatürk ve TSK pankartlarıyla Afrin'de terör örgütüne karşı operasyon düzenleyen askerlerimize destek verdi. Efeler grubu açtıkları bir başka pankartta ise "Ölürsek cennet bizimi kalırsak devlet bizim" mesajı verdi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
musrafa er 4 Mart 2018 17:57

Maçı seyretmeyen ve 90 dk alakalı alakasız besteler söyleyen tribün yerine maçı seyreden ve gerektiği yerde uygun tepkiler veren tribün daha iyidir. Bizim tribünleri rakip takımlar umursamıyor bile, aksine onlar için ekstra motivasyon kaynağı oluyoruz.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi