Eskişehirspor tribün lideri Erkan Koca'dan cevap

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tribün lideri Erkan Koca'dan cevap
A
a

Eskişehirspor'un Altes Tribün Lideri Erkan Koca, ES TV ekranlarında açıklama yapan Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’a cevap verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor tribün liderlerinden Erkan ​Koca’nın yazılı açıklaması şu şekilde, “Eskişehirspor için her zaman gün birlik ve beraberlik günü dedik hiç bir zaman tek bir siyasi tarafı değil tüm Eskişehir’in seçilmişlerini eleştirdik. Her zaman her yerde Eskişehirspor’a en ciddi faydası olanların başında siz sayın başkan Kazım Kurt’u söylemişimdir. Fakat biz gün birlik beraberlik günü derken siz canlı yayında şahsıma yönelik suçlamalarda bulunuyorsunuz. Yukarıda bahsettiğim gibi benim ekip ve yol arkadaşlarım belli peki sizin ekibinizin bazılarının hangi suçlardan sabıkalı olduğunu tüm şehir biliyor bence ben değil siz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu hem partinizden hem de Belediye başkanlığından istifa etmelisiniz.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kartallı Kartal 7 Ekim 2019 14:37

PAPAZ Kare tamamlandı. 1. Halil Ünal 2. Mesut Hoşcan 3. Murat Diri 4. Erkan Koca

0 1 Cevap Yaz
halil es es 5 Ekim 2019 17:28

ne yapıyor bu takım ancak top toplayıcı olur coşkun hoca böğle takım kurulmaz piknikmi yapıyor bu arkadaşlar acababa

0 1 Cevap Yaz
eses 5 Ekim 2019 15:51

ya sen erkan kimsinnn KAZIM BAŞKAN kim. ne sanıyorsun kendini milleti spordan soğuttunuz.

0 4 Cevap Yaz
eses1 5 Ekim 2019 15:34

Şu eskişehirspor düşsünde etrafda dolaşan kendini tribün lideri diye lanse edenlerden de kurtulalım. Bırakın gidin arkadaşım kendinizi ne sanıyorsunuz mama bitti hadi başka yere.

0 7 Cevap Yaz
bilek26 5 Ekim 2019 13:38

tribünde siyaset olmaz, cevap vermeğe bile hakkı yok, çirkin açıklaması da cabası.

0 5 Cevap Yaz
SERDAR ÇELİK 5 Ekim 2019 13:13

KİM BU ERKAN DAHA DÜNKÜ ÇOCUK BİZİM YANIMIZDA YETİŞTİ BOYNUZ OLMAYA KALKIYOR .İNDİRMESİNİ BİLİRİZ TRİBÜNDEN SENİ

2 8 Cevap Yaz
Abdullah 5 Ekim 2019 12:54

Nasıl bir taraftar amugosusaniz,bırakıp gidin artık sizi istemiyoruz,Es Es in bu durumlara düşmesindeki nedenlerin başında geliyorsunuz En son Kaan Ay başkanın gitmesi için M.Diri ile yaptiklariniz bardağı taşıran son damlalar oldu.

3 10 Cevap Yaz
Eses 5 Ekim 2019 12:33

Nasıl siyasi taraf olmadınız? Burhan Sakallı'ya oy isterken Eses'i kullanmadınız mı? Şimdi Sakallı nerede? AKP nin vekilleri, il yöneticileri nerede? Sayın Kurt size az bile söyledi. Hem bir partinin meclis üyesi olacak, sonra da tribün lideri olacaksınız. Peki sizin tribün grubunuzun hepsi AKP li mi? Bu durum sizin tarafsızlık iddianızın ne kadar boş olduğunu gösteriyor.

2 10 Cevap Yaz
pompeo 5 Ekim 2019 12:20

bu Erkan da kim oluyo arkadass ... "tribün lideri"ymis ... "ekip ver yol arkadaslari" varmisss ... kimsin oolum sen ... pancarci ya "el salla büyük baskan" cektirenlerden degilmisin sen ... yürü git misketlerini al ... kumda oyna ...

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi