Eskişehirspor transferi açabilecek mi? Akgören yanıt verdi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor transferi açabilecek mi? Akgören yanıt verdi...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, ikinci yarı başlamadan transfer yasağının açılıp açılamayacağı sorusuna yanıt verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor taraftarının en çok merak ettiği transferin açılıp açılamayacağı konusu ile ilgili olarak Esgazete'ye konuşan Başkan Agören, bu konuda çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Kulübün transferi açabilmek için paraya ihtiyaç duyduğunun altını çizen Akgören şunları söyledi:
"Transferin açılması için elimizden geleni yapıyoruz. FIFA'da 24 dosyamız var, bunların 9 tanesinde transfer yasağı cezası var. Zaten en büyük sorun da bu dosyalar. Bunların maliyeti yaklaşık 2.5 milyon Euro ve ne yazık ki çözülmeleri çok zor. Yine de görüşüp, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz"
"FIFA'daki bu 9 dosyanın çözülmesinin ardından Türkiye'deki dosyalara sıra gelecek, bu dosyalarınsa yaklaşık yüzde 80'ninde bir sorun olmaz gibi duruyor. Tabii ki bu dosyaların çözümü için para lazım, şehir destek vermezse üstesinden gelemeyiz. Pandemi yüzünden loca da, reklam da, forma da satamadık, TFF'den de yayın hakları paramızı alamıyoruz, sıfır gelir, sürekli gider. Bu işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum"

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 18 Ocak 2021 18:01

Gönderin hepsini zaten takım tahta açık olsa hiç biri oynayamaz bu takım ne Alper tariklar gördü noldu topcuyu topçu yapan Eskişehir dir gerisi hikaye şikayet eden varsa kapı orda ihtar çekenler gitsin zaten düştük.

1 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 18 Ocak 2021 17:55

Cozecez bilmiyorumki yok yapamazsan gideceksin tahta acilcakmi haberi saçma kırmızı kar yağınca açılır. Bu topçular yüz vermeyin kaleci ihtiyar çekti vs verin eline diplomayı ttsi

1 6 Cevap Yaz
selçuk 18 Ocak 2021 17:00

sürekli aynı terane. transferi açamayacaksanız istifa edin. bu dosyaları bu durumu bilerek geldiniz. ağlamaya gerek yok. istifa edin. gelecek yönetimlere transfer için zaman kazandırmış olursunuz. istifa edin. zaten küme düştük.

0 9 Cevap Yaz
Sıkıntı yok 18 Ocak 2021 13:11

Sıkıntı yok Başkan, insanlar hayallerini yaşayacak tabii ki. Nasılsa TB Başkanı da gidişatı kötü bulmuyor ki evden aldırma mesajları yok, o zaman nema problema....

0 6 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 18 Ocak 2021 12:30

Ben bu yaşıma geldim hiç bu kadar amatör bir yönetim görmedim

0 12 Cevap Yaz
es esli 17 Ocak 2021 22:14

5 li cete mesut Halil Murat osman mustafa paralar nerede

1 26 Cevap Yaz
pompeo 17 Ocak 2021 20:42

bu isin icinden nasil cikacagini bilmiyosan .. cekk git ... .git artik be ... gitt ..

2 41 Cevap Yaz
bilek26 17 Ocak 2021 20:34

SIFIR GELİR SÜREKLİ GİDER İSE SİZ GİDİN BUNU DEĞİŞTİRECEK OLAN YÖNETİM GELSİN NE BEKLİYORSUNUZ KONGRE KARARI SALIN TAHTA AÇMA SÜRESİ BİTMEDEN YÖNETİMİ DEVREDİN.

3 39 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi