Eskişehirspor transfer tahtasını açıyor mu? İşte son gelişme...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor transfer tahtasını açıyor mu? İşte son gelişme...
A
a

​Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, İcra Kurulu Üyeleri ve Başkan Halil Ünal’ın girişimleri sayesinde, toplanması gereken 71 imzadan 66 tanesinin alındığı belirtildi. Kalan 5 imza için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulübü’nün yarın 18.00’de Anemon Otel’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesi, Teknik Direktör Fuat Çapa, Başkan Halil Ünal ve İcra Kurulu üyeleri, yoğun bir şekilde imza toplamak için uğraşıyor. Son olarak Hakan Çinemre ve Semih Şentürk’ün de imza vermesi sayesinde toplanması gereken 71 imzadan 66’sını alındığı belirtildi.

Yarın yapılacak Genel Kurula kadar da bu imzaların alınması için bu oyuncularla görüşmelere devam edeceği belirtilen İcra Kurulu Üyeleri, Fuat Çapa ve Başkan Ünal’ın, Genel Kurula imzalar alınmış halde girmek istediği öğrenildi.

5 isim gizli tutuluyor

Kalan 5 isim hakkında bilgi vermeyen İcra Kurulu, bu konuda dikkatli olduklarını, kendini bilmez kişilerin sosyal medyadan olumsuz yorum yapmaması için, bu isimleri açıklamak istemediklerini söyledi. İcra kurulu, ayrıca kulüp lisansı için imza veren bu isimlerin, kulübün geleceği adına transfer tahtasının açılması içinde imza vereceklerine inandıklarını söylediler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 17 Ocak 2019 14:29

İmzalar 4’e düşmüş yalnız asıl içler acısı olan arkadaşlar’ın 2’si Eskişehir’liymiş..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi