Eskişehirspor TFF'den kulüp lisansı alamadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor TFF'den kulüp lisansı alamadı!
A
a

Eskişehirspor'a TFF'den kötü haber geldi. Kulüp lisansı için gerekli işlemleri tamamlayamayan Es Es lisanı alamadı. Peki şimdi ne olacak?

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi. Buna göre; Süper Lig'den Sivasspor, Gazişehir Gaziantep, TFF 1.Lig'den Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Hatayspor, Keçiörengücü, Ümraniye, lisans almayı başardı. Eskişehirspor işlemleri tamamlayamadığı için lisansı alamadı. Lisans alamayan kulüplere para cezası ve 30 gün ek süre verildi.

Eskişehirspor taktik çalıştı

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Konyaspor ile son hazırlık maçını yapacak olan Şimşekler dün tesislerinde Çapa önderliğinde taktik çalışması yaptı. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top kapma çalışmasıyla devam etti. Şimşekler son bölümde ise çift kale maç yaparak Konya maçının taktiğini gerçekleştirdi. Es Es, Kurban Bayramı’nın 4’üncü gününe kadar izin yapacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 10 Ağustos 2019 16:07

Merak etmeyin lisansı alır.

0 1 Cevap Yaz
sıtkı 10 Ağustos 2019 15:35

Kaan Ay yönetimi transfer tahtasını bile açmışlardı.

0 1 Cevap Yaz
esed 10 Ağustos 2019 12:45

eskişehirspor kimlere kaldı.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi