Eskişehirspor tesislerinde kritik zirve

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tesislerinde kritik zirve
A
a

Eskişehirspor için hararetli günler devam ediyor. Yöneticiler iki gündür tesislerde ara ara toplantı yapıyor. Dün sabah saatlerinde tüm yöneticilerin yanı sıra denetleme, sicil ve disiplin kurulu üyeleri de toplantıya katıldı. Geniş çaplı toplantı yapıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetiminden peş peşe toplantılar
Eskişehirspor haberi: Siyah-Kırmızılı kulüpte gündem önce 8 imza ile alınan ardından yine 8 imza ile iptal olan Genel Kurul. Görevi bırakmak istemeyen Osman Taş, 3 Eylül’de alınan Genel Kurul kararını bir gün sonra topladığı 8 imza ile iptal ettirmişti. Genel Kurul için imza veren yöneticilerden bazıları iptal için de imza verdi. Camiada bir günde oluşan bu ayrışmaların kulübe daha fazla zarar vermemesi için peş peşe toplantılar yapıldı. 

Geniş çaplı yapıldı
Yöneticiler ilk olarak 6 Eylül akşamı Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde buluştu. Bu toplantıda Osman Taş görevden ayrılmayacağını devam edeceğini üstüne basa basa belirtmişti. İkinci toplantı ise dün (7 Eylül) yapıldı. Bu seferki toplantı geniş kapsamlı oldu. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki toplantıya Başkan Osman Taş, yöneticiler, disiplin, denetim ve sicil kurulu üyeleri de katıldı. 

Toko'ya ödeme planı
Sabah 09.30’da başlayan toplantı bir hayli hararetli geçti. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda kulübün içinde bulunduğu durum değerlendirildi. Genel kurulun iptali sonrası nasıl bir yol haritası izleneceği masaya yatırıldı. Ayrıca 6 puan silme yaptırımı bulunan NzuziToko dosyası için ödeme planı yapıldı. 

Çapa ile görüştüler
Toplantının ardından denetim kurulu, disiplin kurulu ve sicil kurulu üyeleri Fuat Çapa’nın yanına gitti. Camianın zor günlerde bütünlüğünü koruması açısından ayrılıkların yaşanmadan yola devam edilmesi gerektiği belirtildi. Başkan Taş ile Çapa arasındaki gerilimin kulübün zararına olacağı gündem konularından biriydi. İkilinin Es Es’in menfaatleri doğrultusunda geçmişe bir sünger çekip tekrar yola devam etmesi gerektiği mesajı verildi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
A Kadir 8 Eylül 2019 18:16

Taraftar ve basından gizlenen derin pazarlıklar yapılıyor sanki. Önce kongre, sonra iptal kararı geldi. Başkan - hoca düellosu, Toko dosyası, ödemeler derken Eskişehirspor kan kaybetmeye devam ediyor. İnşallah milli maç arasında sorunlar çözülür

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi