Eskişehirspor Teknik Direktörü Özer: Şanssız gol yedik...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Teknik Direktörü Özer: Şanssız gol yedik...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Karagümrük karşısında ikinci yarıya iyi başladıklarını ifade ederek, "Şanssız gol yedik" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Eskişehirspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 2-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, mağlubiyet aldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, “İlk yarıya baktığınız zaman oyunu forse edip, pozisyon bulduk. 3 -4 tane net pozisyonumuz vardı. Hiç ummadığımız yerde top kaptırıp gol yedik. Cemali’nin oyundan çıkmasından sonra sağ beki sol bekte oynatmak zorunda kaldık. 2. yarıya iyi başladık ama şanssız gol yedik. Menemen, Hatayspor ve Karagümrük maçlarında hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı. Zaten genç oyuncularımız var. Var olma mücadelesi veriyoruz. Üzgünüz yapacak bir şey yok” açıklamasını yaptı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Rahmi 26 Şubat 2020 23:19

Çocuklar çok sağolun ama kapasitemiz bu kadar.Yapılacak bi şey yok.Sağolun varolun.

0 1 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 26 Şubat 2020 20:25

Mazeret üretmeye gerek yok takım çok koşup mücadele ediyor fakat tecrübesiz elimizde başka futbolcuda olmadığından dolayı ligi bu genç kardeşlerimizle bitireceğiz inşallah bundan sonraki maçlarda oynayarak daha deneyim ve tecrübe kazanırlar

0 2 Cevap Yaz
ESAT 26 Şubat 2020 19:17

Bence yönetim nasıl olsa düştük diye alınan mağlubiyetlere seviniyordur. Hani geçen haftalarda olduğu gibi şans eseri galibiyet alınırsa 200 bin lira prim aramayalım zaten zor buluyoruz parayı diyorlardır. Gerçek galibiyet Altınordu karşısında alınan galibiyetti,diğerleri tesadüf Başkan diyordu ya 2 -3 hafta sonra bu çocuklar pirana balığı gibi olacak diye,onlar pirana olamadılar ama frenci sazan oldu

2 2 Cevap Yaz
Şimşek 26 Şubat 2020 16:42

Hocam mevcut takım gol atmakta sıkıntı çekiyor. Takımda ilk 11 için ufak değişiklikler gerekiyor. Bazı futbolculara 90 dakika nasıl tahammül gösteriyorsunuz.

0 4 Cevap Yaz
Esgüdüm 26 Şubat 2020 14:28

Hoca hep bahane. Sanki biz başka maç izedik. İyi Topcu olabilirsiniz ama iyi topcularin iyi antrenör olacaktır diye bir kanun yok. Acemi ve yetersizsiniz. Takım koşmaktan başka ne yapıyor. Tabiki 2-3 pozisyona girecek. Profesyonel topçular. Önemli olan oyunu domine edebilmek oyunu okuyabilmek. Bunların hiçbiri sizde yok. Basarisizsiniz. şansa alinan 2-3 maç . Sizde Yönetimde hep bahane ardına siginiyorsuniz. Sizin göreviniz bahane üretmek değil takımı oynatmaktir. Sizde yönetimde bu işi yapamiyorsunuz. En doğrusu birakmaniz. Suç sizde değil. Sizi getiren yönetimde. Aile dostluklarina bakılarak hoca secilirse olacağı bu. Başkan bence pilinizi pirtinizi toplayıp gidin .

4 6 Cevap Yaz
ÖZER 26 Şubat 2020 12:18

Mustafa hoca,futbolda şanssız gol yoktur. Bu zamana kadar öğrenemedin mi?

3 5 Cevap Yaz
esesli 26 Şubat 2020 11:45

hakem taktir haklarını malesef karşı takım lehinde kullandı..

2 3 Cevap Yaz
pompeo 26 Şubat 2020 11:22

bi gol bari ataydik be hocam ...

1 0 Cevap Yaz
esesli 26 Şubat 2020 11:20

iyi hoşda kalecilere hangi topa çıkılıp hangisine çıkmayacağı öğretilmiyormu ilk gol sırf kaleci hatası bu kadar olmaz

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi