Eskişehirspor Teknik Direktörü Özer: Geçmişin cezasını çekiyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Teknik Direktörü Özer: Geçmişin cezasını çekiyoruz
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Boffin’den gelen 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağına büyük tepki gösterdi. Özer, “Her ne kadar avukatına sorumluluğu yüklese de, bana göre sorumluluk eski kalecimize ait. Yazıklar olsun. Geçmişteki hataların cezasını çekiyoruz” diyerek tepki gösterdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik direktörü Mustafa Özer, yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’da unutulamayacak anılara sahip bir futbolcunun bu hareketi yaptığına anlam veremiyorum. Her ne kadar avukatına sorumluluğu yüklese de, bana göre sorumluluk eski kalecimize ait. 6 puan silme cezasından daha kötü olan 2 dönem transfer cezası. Elimizdeki kısıtlı kadroyla gencecik futbolcularımız hasta, sakat, terlerinin hatta kanlarının son damlasına kadar ligde kalma adına büyük fedakarlıklar yaparak mücadele etti” dedi.

Çağrılar karşılıksız kaldı
Özer ayrıca, “Taraftarlarımız tüm olumsuzluklara rağmen içerde ve dışarda biz bize sloganıyla takımın yanında durarak destek verdi. Oyuncularımız ve taraftarlar ligde bu puanları aslanlar gibi savaşarak aldı. Ne yazık ki ligde kalma yolunda umutlarımızın artığı bir dönemde, bu cezalar devreye sokuldu. Başkanımız ve yönetim kurulu iki ay bu dosyalarla mücadele etti. Şehirden destek istedi fakat tüm çağrıları karşılıksız kaldı. Geçmişte yapılan hataların cezasını bugün çekiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Umarım küme düşme olmaz
Küme düşmenin kaldırılmasını isteyen Özer, “Mayıs ayının ilk haftasında Türkiye Futbol Federasyonu virüs salgınını değerlendirecek ve liglerin kaderini belirleyecek. Umudum liglerin bu haliyle tescil edilmesi ve ligden düşmenin olmaması. Gelecek sezon içinde alt liglerden hedefe ulaşan takımların üst lige çıkartılarak 21 takımlı bir lig oynanması. Böyle bir fırsat yakalanırsa, önümüze çıkan diğer engelleri şimdiden çözmenin yolu bulunmalı. Eski kalecimizin cezasından kurtulamadık ama daha büyük sorunlar var” şeklinde konuştu.

Kaderimize terk edilmesin
Kulübü bekleyen en büyük tehlike ise eski futbolcu Pinto’nun küme düşürme cezası. Son gelen Bokila dosyası kapatılabilir fakat Pinto dosyası son üç yıldır çözülememiş bir dosya. Pinto dosyası çözülemediği, liglerin de önümüzdeki aylarda oynanması halinde 2. Ligi bile görmeden 3. Lige düşeriz. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Koca bir camia kaderine terk edilmiş durumda. Başka Eskişehirspor yok diyoruz ama şehir halen geçmiş yönetimlerin hatalarını yargılayarak bugünleri görmezden geliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 19 Nisan 2020 19:17

Biz zorla düşmek istiyoruz diycez tff olmaz nolur süper lige alalım diycek hoca böle bişey istiyosun sen 😃

0 0 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 18 Nisan 2020 11:39

Es es sesin kanını emenler nerede hiç ses leri çıkmıyor nerede bunlar yerin dibinemi girdiler

0 1 Cevap Yaz
bilek26 18 Nisan 2020 06:55

İstifa niye etmiyorsun. Başkanınla beraber.

0 2 Cevap Yaz
Hakan 17 Nisan 2020 19:02

Hocam gönlün rahat olsun.Sen elinden geleni yaptın. Oyuncular da yaptı.Keşke bütün yöneticilerimizde de bu çocuklardaki EsEs sevgisi .,sorumluluğu olsaydı...Asıl sorumlular yeteneksiz idareciler.Emaneti hiyanet edenlerdir.

5 0 Cevap Yaz
Demirbilek 2626 17 Nisan 2020 18:50

Hocanın görevi eski veya yeni yönetimler hakkinda görüş bildirmesi değildir. Hocanın görevi bilgi ve tecrübelerini takıma aktarmaktir. Ama bizim hocada gerekli bilgi ve birikim olmadığı için takımı düşürdüler. Şimdide TFF den umut bekliyor. Her pro lisansı olan kisi iyi antrenör olacaktır diye bir kural yok. Ama bizim yönetim ve hoca bu kadar acizligine karşı hala istifa etmeyi düşünmüyorlar da hayal satmaya devam ediyorlar. Yazık hemde çok yazık...

1 5 Cevap Yaz
Eses 17 Nisan 2020 14:45

Hoca kaleciyi suclama. Geçmiş yöneticileri suçluyacağız unutalımmı şimdiki yönetimde onların devamı güvenildi parada topladılar o paralar nereye gitti ceplerinden ne cıktı alacakları varmı zannetmiyorum. Hala kalırsak 1 ligde diyorsun kalsak ne olacak sen ve başkanın takımı düşürdünüz. Sende stajını bitir sana sıfır.

8 14 Cevap Yaz
Demir 26 17 Nisan 2020 14:25

Hoca sende yönetim gibi hala umut.dagitiyorsun. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.Yetersiz olduğunuzu kabul etmiyrsunuz. Eskişehirspor staj tamamlama yeri değil.takimi yönetimle birlikte dusurdunuz. Yönetimle birlikte istifa etmeyi düşünmeyi de Şimdi de TFF den umut bekleyin. Yazık çok yazık

6 15 Cevap Yaz
Ekrem

Burada en son suçlanacak hoca dır.Eksi puan vermek hiçbir şekilde hakkaniyete,hukuka uygin değildir.Çünkü bu ceza ile vecibelerini yerine getirmeyen eski yöneticiler ceza yemiyor,ceza yiyen BİZİM ÇOCUKLARDIR ve ÇOCUKLARIN EMEKLERİ çalınmaktadır.

4 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi