Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer'den flaş çağrı: Küme düşme kaldırılsın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer'den flaş çağrı: Küme düşme kaldırılsın!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer önemli açıklamalarda bulundu. Özer, koronavirüs nedeniyle liglerin tekrar başlamasının zor olduğunu belirtirken, takım sayısının 21’e küme düşürülmenin ise kaldırılmasını savundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

PSİKOLOJİ UYGUN DEĞİL
ESGROUP Spor Servisi’ne konuşan Özer şunları söyledi; “Ülkemizde de artarak devam eden virüs salgını nedeni ile, liglerin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Salgının durma ihtimaline karşı liglerin Nisan ortasında başlatılması planlanmasına rağmen, taraftarların, futbolcuların, teknik adamlar, maçların oynandığı stadyumlardaki görevlilerin psikolojisi buna uygun değil” dedi.

GÜNDEME GELECEKTİR
“Türkiye’deki futbolun kaderi önümüzdeki hafta belli olacak” diyen Özer, “Salgının artarak devam etmesi halinde, alınan kararlar ve lig tarihi ile ilgili düşünceler değişecektir. Ülkemizde yaşanan gelişmelere göre son yıllarda konuşulan liglerin 21 takımla oynatılması düşüncesi tekrar gündeme gelebilir” ifadelerine yer verdi. Ayrıca deneyimli teknik birçok ekipte bu düşüncenin hakim olduğunu belirtti.

21 TAKIM OLMALI
Küme düşmemenin olabileceğini belirten Özer, “Bu sezon küme düşme olmayabilir. Bu mucizenin ötesinde dediğimiz şey olabilir. Küçük bir ihtimal bile olsa bunu düşünmek zorundayız. Liglerde hedefe ulaşan takımlar bir üst lige çıkar. Düşme olmayacağı için gelecek sezon Süper lig ve 1. Lig 21 takımla devam eder. Sezon sonunda bu sayı 20’ye düşebilir. Bu konu son 4 yıldır gündemde fakat bir türlü hayata geçirilmedi” dedi.

İNSAFINA KALDIK
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer son olarak, “Eskişehirspor kulübünün kaderi alacaklı futbolcuların ve avukatların insafına kalmış durumda. Ne yönetim, ne takım, nede bizler önümüzü göremiyoruz. Bundan kurtulmamız lazım” ifadelerine yer verdi.

ÖZER: BU ŞANSI KAYBEDEBİLİRİZ
Özer ayrıca, “Şu anda küme düşürme talebiyle kulübün kapısına dayanan Pinto dosyası var. Eskişehirspor küme düşmeme şansını kaybedebilir. Puan silme ve transfer cezalı başka dosyalar da var. Son yıllarda göreve gelen tüm yönetimler bu krizlerle uğraştı fakat sorunlar çözülmedi. Adeta kulübün başının belası haline gelen dosyalar, bugün içinde bulunduğumuz ekonomik tabloya bakıldığında çözülecek gibi gözükmüyor” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayhan 26 29 Mart 2020 00:41

Ligler iptalmi? Hayal kurmayın beyler. Ligler en geç Ağustos ayinda bitirilecek. Normal sezonda Ekim'de baslayacak. Maalesef biz bu yonetim ve hoca yüzünden küme düştük. Maalesef o zatlar Utanmadan hala kulübün başındalar . İstifa etsinler....

0 5 Cevap Yaz
üstün 26 28 Mart 2020 13:54

FİFA ve UEFA gerekli düzenlemeyi yapacak,mağduriyetleri giderecek bir düzenleme yaptıktan sonra ligleri iptal edeceğini tahmin ediyorum.yeni sezonun ne zaman başlayacağı muamma.

4 0 Cevap Yaz
Yorumcu 26 Mart 2020 13:56

Pintonun parasını mesut hoşcan ile halil ünal ödesin.Çünkü bu transferi yapan onlar..

2 5 Cevap Yaz
İstifa 25 Mart 2020 17:33

Hoca siz ve Tatar başarısızlığınizla önce takımı küme dusurun. Sonrada küme düşme olmasın diye isyan edin. Bubulkenin en akillilari sizsiniz sanırım Belki hata sende değil. Abisi gibi elimizdeki oyucalar yeter diye tecrübeli topculari gönderen Tatarda .Eş es ne günlere kaldi. burada en büyük suçlu başkan Tatar. Ama bu bu başarısızlıkta sizinde payiniz var. Sizde başkan Tatarda istifa edin.

1 18 Cevap Yaz
Dik Duruş 25 Mart 2020 16:18

Neden Erzurum spora kiziyoduk senmi çıktın şimdide hoca neden başarısızlığı böle kapamaya çalışıyorsun. Tatar mustafa acil istifa haydi diri sıra sen de büyük baskan.

1 14 Cevap Yaz
pompeo 25 Mart 2020 16:06

bu kulübün basinda kim varsa, bu takimi kim yönetiyosa ... yaptigi isin sorumlulugunu almalidir ... yok öyle cocuk gibi yirtmaya calismak ... düsüyorsak düsücez ... yazik degil mi alt liglerden adim adim savasarak gelenlerin emeklerine ... az bi delikanli ol hoccaaa ....

0 13 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 25 Mart 2020 15:26

UEFA ve FIFA da küme düşmeyi kaldırmalı. Taraftarlar TFF, UEFA, FIFA'yı mesaj yağmuruna tutmalıdır.

13 1 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 25 Mart 2020 12:49

Bence acilen senin gitmen gerek...

0 12 Cevap Yaz
Eses 25 Mart 2020 12:46

Hoca hoca takım zaten küme düşecek her şartda sen ve başkan bırakın takımı alt lig bile sana lüks tek care takımı kapatmak . Kulüp kapanmadığı sürece sizlerin duygu sömürünüz ve bu sorunlar bitmez. Her şeye burnunu sokan takımın bu hale gelmesinin baş sorumlusu sorumsuz şahıs nerde sesi çıkmıyor.

0 11 Cevap Yaz
gökhan çatal 25 Mart 2020 12:20

Eskişehir f. K nın yada esessporun kurulma zamanı gelmiştir. Yeni sezona yetiştirilmesi. Borçlardan takım nefes alamıyor. Korona dan beter...

3 7 Cevap Yaz
erhan 25 Mart 2020 12:07

salgın uzarsa muhtemelen bu yıl ligler devam etmez, küme düşmenin olması da haksızlık olur, fakat haketmiş alttan çıkacak takımlarında hakkının gözetilmesi lazım. Liglerdeki takım sayısını arttırmak en mantıklı çözüm olur. Fakat bütün bunlar yönetim ve teknik ekibin hatalarını yok etmez. Allah nasip eder ligden düşme olmazsa yapılacak ilk şey yönetim ve teknik ekipten kurtulmak, üyeliklerin açılması, yönetime gelme konusunda mevcut ve anlamsız kuralların değişerek katılımın yüksek olduğu bir seçimle iyi bir başkan seçmek

0 8 Cevap Yaz
sadık 25 Mart 2020 10:57

küme düşme kaldırılsa bile Pinto dan düşüyorsun..

0 19 Cevap Yaz
VAY AKLA BAK 25 Mart 2020 10:07

TAKIM KÜME DÜŞÜR SONRA KÜME DÜŞME KALDIRILSIN, BURDA ALKIŞ HEM HOCAYA, HEM TATARA, HEM AMİGOLARA, ÖNCE İŞİNİ YAP HOCA.

2 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi