Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer: 6 maç bizi tüketti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer: 6 maç bizi tüketti
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, ESGROUP Spor Servisine özel açıklamalarda bulundu. Özer, yaptığı açıklamada, “21 günde oynadığımızz 6 maç bizi tüketti. Gençlere çok yüklendik” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Ankara’da ailesiyle birlikte

Eskişehirspor Teknik Direktör Mustafa Özer aylar sonra Ankara’da ailesi ile birlikte vakit geçiriyor. Ankara’dan spor servisimize açıklamalarda bulunan Özer şunları söyledi; “Eskişehirspor futbol ve teknik adamlık kariyerimde hep özel bir yere sahip olmuştur. Takım kaptanlığından sonra, Allah teknik adam olarak da Eskişehirspor’a hizmet etmeyi nasip etti.”

Bahane uydurmuyorum
“Eskişehirspor’un ligdeki konumu ve içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamını bilerek bana verilen görevi seve seve takip ettim. Bahane uydurmuyorum. Herkes tarafından bilenen bir gerçek vardı. Devre arasında oyuncular arma ve renkleri terk etmişti. Biz bize sloganı ile taraftarlarımız ve kalan oyuncularımızla mucizenin de üstünde bir olayı başarmak için hep birlikte yola çıktık.”

Gençlere çok yüklendik
“Sahada terlerinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımız, tribünde sesleri kısılana kadar takımına tam destek veren taraftarlarımızla arma ve renkleri yaşatmak için mücadele ettik. Bugün gelinen noktada bile mücadeleden vazgeçmedik. Geride bıraktığımız haftalarda yaşananları biliyoruz. Elimizdeki kadromuzla, Biz bize sloganı ile çıktığımız yolda genç oyuncularımıza fazla yüklendik.”

6 maç bizi tüketti
“Herkes büyük fedakarlıklar yaptı. Derinliği olmayan kadromuzda, yaşanan sakatlıklar, hastalıklar, kart cezaları, hafta içi antrenman, hafta sonu maç trafiği ve en önemlisi 21 gün içinde yapılan 6 maç bizi tüketti. Bir taraftan virüs salgını nedeniyle psikolojileri bozulan oyuncular, diğer taraftan yoğun maç temposu, camianın ligde kalma umutlarını azalttı.”

Aynı sorun yine yaşanacak
“Bizi bekleyen Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam edeceğiz. Tabi ki bu maça gidip gelmekte ayrı bir sorun. Maçlar ertelenmeseydi takım otobüsü ile 2 bin 200 Km’den fazla yolu gidip gelecektik. Aynı sorunu ligler başlayınca tekrar yaşayacağız. İnşallah uçak seferleri düzgün bir şekilde başlar ve bu sorunu yaşamayız.”

Yolumuza devam edeceğiz
“Bahane uydurmuyoruz ama, hem ligde alınan sonuçlar, hem de virüs salgını nedeni ile takımda herkesin psikolojisi bozuldu. Şu anda evlerinde ve aileleriyle birlikte bir nebzede olsa moral depolama imkanları var. Ligler başlayınca şartlar ne olursa olsun tekrar yolumuza devam edeceğiz. Tek derdimiz Eskişehirspor. Kalan 6 maçı onurlu bir şekilde tamamlayacağız.”

Maddi kriz var
“Eskişehirspor olarak yönetim ekonomik tedbirler uyguluyor. Özellikle dünyanın başına bela olan virüs yüzünden hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yönetim kurulu ve başkanımız göreve geldikleri günden itibaren kendi çabaları ile kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. Şehrin ilgisi, daha doğrusu ilgisizliği ortada. Kulübün içinde bulunduğu maddi kriz, FIFA dosyaları yıllardır büyük bir kambur oluşturuyor.”

Yönetim bu yükü kaldıramaz
“Bugün içinde bulunduğumuz sürece bakıldığında ise, Eskişehirspor içinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yıllardır sorunlar konuşuluyor fakat şehir olarak çözüm üretemiyoruz. Önemli olan arma ve renkler diyoruz, fakat tarihi çınar kaderiyle baş başa bırakılıyor. Bu yük yönetimin veya göreve gelecek yönetimlerin kaldırabileceği bir yük değil.”
 
Evde çalışmalar başlıyor
Dünyayı esir alan koronavirüs yüzünden liglere ara verilmişti. Eskişehirsporlu futbolcularda bu iznin ardından evlerine gitti. Futbolcular bugün teknik heyetin verdiği evde antrenman metotlarını uygulayacak. Bu konu hakkında konuşan Özer, “Biz takıma ay sonuna kadar izin verdik. Konuşulan liglerin Nisan ayı ortasında tekrar başlatılması. Oyuncularımız bugünden itibaren belirlenen program dahilinde evlerinde spor yapmaya devam edecekler. 30 Mart’ta tekrar Eskişehir’de toplanıp, lige kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
 
Gençlerin kafasını karıştırıyorlar
Kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Eskişehirspor’da genç oyuncuların şimdiden menajerlerin musallat olduğunu Teknik Direktör Mustafa Özer açıkladı. Özer, “bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek birçok genç oyuncumuz olacak. Genç beyinlerin kafasını karıştıran menajerler var. Bu oyuncularımıza yazık olacak. Yönetim sözleşme uzatmak için ön görüşmeleri yaptı. Fakat kulübün ekonomik durumu ortada. Daha doğrusu Türk futbolunun durumu ortada” şeklinde konuştu.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 25 Mart 2020 16:11

bu yönetim hesaplar sorulmasin diye getirldi zaten ... balataci aabilerinden hesap mesap soramaz .... berber de balataci dan hesap soramaz ...

0 0 Cevap Yaz
ali 24 Mart 2020 06:17

Takımın bu hale gelmesine sepep olan Halil ünal , mesut hoşcan vb. eski yöneticelerden hesap sorulmayacakmı ? Yaptıkları yanına kar mı kalacak ?

1 2 Cevap Yaz
Tükenmişlik Sendurumu 23 Mart 2020 17:23

Hoca, tüketen sensin, senin ve seni getirenlerin topluca istifaları gerek. Seni ve seni getiren bu yönetimin kulübün 100 m yakınına yaklaşmamanız gerekir, eğer içinizde biraz Eskişehirspor sevgisi varsa. Unutmadan Diri ve arkadaşlarınıda istifaya davet ediyoruz, kulüp üyeliğinden. Amigo kardeşler bu sizin eseriniz bunu unutmayın.

0 4 Cevap Yaz
Esesli2626 23 Mart 2020 13:54

Hoca sunu öncelikle bil. giden topçular armayı ve renkleri terk etmedi. Parasız ve boy göstermeye gelen senide aile dostumuz diye takımın başına getiren yonetim tarafından terk ettirildi. Başkan yönetime gelirken bu dosyaları bilmiyormuydu? Paraları yoktu halledemeyecektiniz neden yönetime geldi. Yönetmek tribün amigoluguna benzemez. Siz ve yönetim tarafından top oynamadan şansa alinan birkaç maçtan sonra Pirana diye adlandirdiginiz gençler sonraları neden lapitese dönüştü. Bunun sebebi sizsiniz hoca. Ama bir türlü başarısızlığını kabul etmediniz. Bir sözümde. yonetime ; paranız yoktu neden geldiniz. Bu dosyaları yönetime gelirken biliyordunuz. Kivirmayin şimdi. Amaciniz boy gostermek ve reklam yapmak ise bunu başardınız. Esesi basarisizliginizla düşürdünuz. Başkalarının parasına güvenerek yönetime geldiniz. Hangi yönetici kaç para verdi. Gelen yardimlar nerede.?Duyumlarimiza göre gelen paralardan önce yöneticiler kenci harcadiklaridarıni alıyorlarmış. Açıklama bekliyoruz. İSTİFA.

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi