Eskişehirspor tehlikeyi ucuz atlattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tehlikeyi ucuz atlattı!
A
a

Eskişehirspor’u bekleyen büyük tehlikelerden biri olan ‘Eskişehirspor Kulübü Kırmızı Şimşekler’ isim hakkı ve kulüp logosu satışı gerekli satış masraflarının yatırılmaması sayesinde düştü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübünde işten çıkartılan 14 eski çalışanın avukatı tarafından daha önce icra yoluyla satışı çıkartılan Eskişehirspor Kulübü isim hakkı ve kulüp logosu satışında, satışın yapılacağı son gün sürpriz bir gelişme yaşandı.  Gelen bilgilere göre 16 Ocak 2020 gece saat 23.59’a kadar açık arttırma usulü 8. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulü satışı yapılması gereken Eskişehirspor Kulübü Kırmızı Şimşekler isim hakkı ve kulüp logosu satışı, gerekli satış masraflarının yatırılmaması nedeniyle dava düşmüş oldu.

Satışın düşürülmesine karar verildi

16 Ocak tarihi itibari ile 8. İcra Dairesi tarafından alınan kararda, “Satış kararında taşınırların satış ilanının gazete ilanı ile yapılmasına karar verilmiş olup, satış isteyen tarafından masraf karşılanmadığından gazete ilanı yapılmamıştır. Gazete ilanı yapılmadığından satışın düşürülmesine karar verilmiştir” denildi. Eskişehirspor Kulübü isim hakkı ve logo satışının son anda iptal olmasını sağlayan ismin ise, kulüpten alacaklı olan eski Kulüp Doktoru Mehmet Ali Armağan olduğu öğrenildi. 14 alacaklının dosyasına bakan avukatın, satış işlemini Dr. Armağan’ın dosyası üzerinden başlattığı, Armağan’ın da gerekli masrafları ödemeyerek satışın önüne geçtiği öğrenildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi