Eskişehirspor tarih oluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tarih oluyor
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, yarın yapılacak olan kongre öncesi camiaya seslendi. Diri, “Bu acil ve son çağrımızdır. Cuma günü tüm Eskişehirspor sevdalılarının kongreye gelmesini rica ediyoruz. Eskişehirspor kapanıyor”

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Diri yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Saygıdeğer Eskişehir halkı ve Eskişehir’i mizin önde gelen milletvekilleri, belediye başkanları, oda başkanları, dernek başkanları
ve Eskişehir’imize hizmeteden tüm seçilmiş, atanmış herkese son bir kez daha çağrı da bulunuyoruz. Bu çağrı acil çağrıdır. Zira bu çağrının son yok Eskişehirspor’umuz kapanıyor.

O TEKLİ KABUL GÖRMEDİ
Alacaklı futbolcu ailesine teklif edilen %20 kabul gör medi. Ayrıca transferi açmak için verilen çabalar da maddi yetersizliklerden dolayı gerçekleşmedi. 16-17 dosya daha kaldı ve para olmadan imza vermeyeceklerini belirtenler oldu. Sonuç olarak hem borcun tümünün belli miktarda kapatılması için verilen teklif kabul edilmedi hem de transfer açmak için istenen imzalar toplanmadı.

SÖYLENECEK SÖZ KALMADI
Cuma günü kongre var akabinde pazar günü maç var. Söylenecek söz yapılacak hiçbir şey kalmadı. Bu maddi kriz içinde bu takımı daha fazla götürebilecek herhangi bir ekipte yok. Gerçekçi olmamız gerekiyor. Sadece ikinci yarı takımın masraflarını karşıla mak için en az 4-5 milyon para lazım ve onda da takımın ligde kalacağının garantisi yok. Bu şartlarda şehrin ileri gelenlerinin bu işe el atmadığı sürece yapılacak bir şey kalmadı.

KAYYUMA DEVREDİLECEK
Son yıllarda kötü gidişat ile birlikte yönetim kad rosu güçsüzleştikçe şehir Eskişehirspor’a da uzaklaştı.
Gittikçe kan kaybettik. Ancak bu cuma günü takım belki de kayyuma devredilecek. Bu yüzden mazisi şan ve şeref dolu kulübümüzün bu durumunda sadece belli bir avuç insanın karar almasını değil tüm Eskişehirspor sevdalılarının gelip bu durumda orada olması gerekmektedir.

TARİHE KARIŞIYOR
Söylediğimiz besteler, gidilen deplasman yolları, son dakika galibiyetleri ve mağlubiyetleri, onca seneye sığdırdığımız sevinç mutluluk, kupalar, heyecandan uyuyamadığımız geceler ve şanlı armamız tarihe karışıyor. Herkes elinden geleni yaptı iyi kötü bu sona gelindi. Fazla uzatmaya gerek yok. Herkes kendisi bilir. Bu acil ve son çağrımızdır. Cuma günü tüm Eskişehirspor sevdalılarının kongreye gelmesini rica ediyoruz. Eskişehirspor kapanıyor.”

LİSTE OLUŞMUYOR
Artık; sen onu yapmadın, bu onu almadı, şu böyle söylemişti, gibi polemiklere vakit ayıracak zamanımız yok. Zaten ayrışan paramparça olan bir camiayız. İyi günde bir olamadık bari kötü günde bir olmaya çalışalım. Bu günden daha kötü bir günde olmadı. Artık bu son kongrede bir araya gelmeli ve ne olacaksa burada olmalıdır. Bir liste oluşması şu şartlarda mümkün değil. Kulüp kapanıyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Can tuna 14 Ocak 2023 03:42

Beter olun artık beleş bitti.hadi başka kapıya aylaklar

0 6 Cevap Yaz
Esk26 13 Ocak 2023 19:31

Taraftar niye uzaklaştı bı düşün istersen kimse sevgilisiylebyada karısıyla veya küçük çocuğuyla maç izlemeye gelemiyor artık pislik yapıldı defalarca tribünde kaç tane insan karısının yaninda yada sevgilisinin yanında sopa yedi

0 5 Cevap Yaz
Realist 13 Ocak 2023 04:33

Beklenen son....

0 4 Cevap Yaz
Muik26 12 Ocak 2023 23:58

Bu haberde 16-17 dosya var diye yaziyor. Diger haberleree 6 dosya kaldi diye geciyor. Hangisi dogru ya milleti uyutmayin

0 3 Cevap Yaz
Baba dostu 12 Ocak 2023 22:25

Bırakın kapansın mazımızle yasaayalım

0 4 Cevap Yaz
UTANMAZ ÇIKARCILAR 12 Ocak 2023 16:31

Çıkarcılar bu takımı bu duruma düşürmüşler şimdi günah çıkarmaya başladılar. Süper Lige terfi maçında meşaleler yakıp engel olanlar. Kulübe toplanan paralarla kendi deplasman giderlerini ödeyenler, Paris geceleri düzenleyenler. Bu takımı siyesete bulaştırıp seçim döneminde kapı kapı dolaşıp İktidar partisine oy toplayanlar. Kulübün tüm paralarını buharlaştıranları omuzlarda tasıyanlar, maddi yardım yapanlara küfür eden REZİLLER şimdi halktan ve Belediyelerimizden yardım etsinler diye yalvarıyorlar. Bu şehrimizi, kulübümüzü ve renklerimizi ayaklar altına aldırdınız. Yeter artık UTANMAZ, ARLANMAZLAR düşün artık bu kulübün yakasından.

0 4 Cevap Yaz
Biz 12 Ocak 2023 15:38

Kapanma sürecinde kendisinin de emekleri az değil

0 5 Cevap Yaz
Galatasaray 12 Ocak 2023 13:44

Yazık çok yazık es es bandosu eşliğinde yapılan tezahürat lar o besteleri ..çok yazık

0 3 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 12 Ocak 2023 12:35

S A Y E N D E

0 5 Cevap Yaz
Muhtar 12 Ocak 2023 12:21

Takım süper ligde iken tarftar olacakları hissetdi.Yönetimlere adeta yalvardı..Kulup borç batağına sürkleniyor, açil önlem alın diye. Duymazdan geldiler EsEs malını deniz gördüler.Borç takdılar hiç ödemediler.Çok kişinin emeğini adeta gasp etti,ler ah aldılar.EsEs düşmanı dışarda aramasın.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi