Eskişehirspor taraftarlarını zan altında bıraktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarlarını zan altında bıraktı!
A
a

Eskişehirspor taraftarlarına şok suçlamalar! Eski Spor Bakanının sporda şiddet yasası görüşmelerindeki sözlerine tepki.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen sporda şiddeti önleme yasasının görüşmelerinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eski Spor Bakanı için  “Eskişehirspor taraftarını zan altında bırakmıştır” dedi

Genel Kurulda görüşüldü

Geçtiğimiz akşam Gençlik ve Spor eski bakanları, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile bazı AK Partili milletvekillerinin imzasını taşıyan Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldü. 

 Göztepe maçını örnek verdiler

AK Parti Grubu adına söz alan Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın, Antalya’da Eskişehirspor-Göztepe arasında oynanan TFF 1. Lig Play-Off final karşılaşmasını hatırlatarak karşılaşmayı izlemeye giden taraftarlarda pompalı tüfek, tabanca ve satır ele geçirildiğini belirtmişti.

“Taraftara yapılan haksızlıktır”

Bu konuşmalardan sonra TBMM Genel Kurulu’nda söz alan MHP’li Sazak, “Spor bakanımız Osman Aşkın Bak'ın kürsü konuşmasında sporda şiddetle ilgili örnek verirken ismi anılan Eskişehir-Göztepe karşılaşmasında ve akabinde de taraftar otobüslerinde yapılan aramalarda kesici, sakıncalı aletlerin toplandığını belirterek, resimlerini göstererek genellemesi adı geçtiğinden dolayı Eskişehirspor taraftarını zan altında bırakmıştır. Bu gibi münferit olayların Anadolu'nun güzide takımı Eskişehirspor ve efsane taraftarına yapılan bir haksızlıktır” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 6 Temmuz 2019 22:58

EsEsESkİkİKİ....

0 0 Cevap Yaz
Ali baba 6 Temmuz 2019 21:26

Haklı söze ne denir , adam doğru söylemiş kendi futbolcusuna bile ana avrat düz giden magandalar var. Eskişehire gelen futbolcu burada oynayamıyor ama gittiği yerlerde başarılı oluyor bu tesadüf mü ?

1 1 Cevap Yaz
Kadir 6 Temmuz 2019 17:21

Kim ne derse desin...EsEs taraftarı büyük taraftardır.

0 2 Cevap Yaz
Tuncay 6 Temmuz 2019 14:16

Olumune eses

2 5 Cevap Yaz
---

Beğenmeyen Büyüksever-Bızanslı REALİ TUTU DAHA BÜYÜK

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi