Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür etti
A
a

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel, “Karabük büyüktür büyük kalacak” tezahüratları yapan Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür ederek, “Onlar bazı şeyleri görüyor fakat biz göremiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Ligin 21.haftasında sahasında oynadığı Eskişehirspor maçından 4-0’lık yenilgiyle ayrılan Kardemir Karabürkspor’da, maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Yüksel, karşılaşmada göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teknik kadroya futbolcuları ve taraftarları ile birlikte centilmenlik örneği gösteren Eskişehirspor’a teşekkür etti.

ONLAR GÖRÜYOR BİZ GÖREMEDİK

Karşılaşmada sakatlanan kaptan Yusuf’un sakatlığının üzücü olduğunu aktaran Yüksel, “Öncelikle Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa’ya oyuncumuzun sakatlığıyla birlikte göstermiş olduğu centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum. Eskişehirspor yönetimine ve taraftarlara da teşekkür etmek istiyorum. Eskişehirspor taraftarları, “Karabük büyüktür büyük kalacak” tezahüratları ile mesaj verdi. Onlar bazı şeyleri görüyor fakat biz göremiyoruz” diyerek Karabük halkına sitemde bulundu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Diğer taraftan bu saatten sonra ligde kalmalarının zor olduğunu aktaran Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel,“Transferi açmak için elimizden geleni yaptık. Bazı gizli çalışmalar yaparak, futbolculardan belli taahhüt ve sözler aldık. Bu konuda vergi ve SGK borcumuz kalmıştı. Bunlar içinde Belediye Başkanı Rafet Vergili ile yaptığımız görüşmede, ‘Bu aşamaya getirin ben hallederim’ demişti. Daha sonra telefonlarımıza çıkmadı. Kulübün hayatını idame ettirmemiz için sponsorlar bulmamız gerekiyordu. Biz farklı sponsorlar da bulduk. Bunlar bankalardı ve bize sizin siyasetçilerin bizi araması lazım dediler. Bunları siyasilere ilettik ama aramadılar. Biz üzerimize düşeni yaptık ama Karabük’ün siyasetçileri üzerlerine düşeni yapmadılar. Karabükspor’a hangi belediye başkanı sahip çıkarsa, Karabükspor olarak o belediye başkanın arkasında yer alacağız ve elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi