Eskişehirspor taraftarlarına Balıkesir'de saldırı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarlarına Balıkesir'de saldırı!
A
a

Eskişehirspor taraftarları Balıkesirspor deplasmanında saldırıya uğradı. Eskişehirspor Kulübü resmi sitesinden dün gece bir açıklama yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Spor Toto 1. Ligin 19. Haftasında Balıkesirspor deplasmanında mücadele etti. Karşılaşmadan önce 3 taraftarımız Balıkesirsporlularca darp edildi. Olayla ilgili Eskişehirspor Kulübü resmi sitesinde gece saatlerinde bir açıklama yayınlandı. 

İşte Eskişehirspor Kulübü'nün açıklaması;

Basın sözcümüz Hasan Hüseyin Köksal Spor Toto 1. Lig 19 haftasında karşılaştığımız Balıkesirspor Baltok maçı öncesi yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Ligin 19. Haftasında Balıkesirspor Baltok karşılaşması öncesi üç taraftarımızın  darp edildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Yaşanan olaylar neticesinde, taraftarlarımız gözaltına alınmıştır. Taraftarlarımızın  Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde gözaltında olduğunu,  karşılaşma esnasında öğrenen kulüp Başkanımız Kaan Ay,  Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ile  yaptığı görüşmeler neticesi sonrasında, taraftarlardan sorumlu yöneticimiz Mustafa Polat ve İcra Kurulu Üyesi Altes tribün lideri  Erkan Koca, Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne gidip  taraftarlarımızı emniyetten alarak, birlikte Eskişehir'e doğru yola çıkmışlardır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 28 Ocak 2019 21:19

Üzüldük ..Balıkesir den hiç beklemezdik. Büyük takımların düşmanı çok olur.Bir düşmanımız daha oldu.

0 0 Cevap Yaz
Yalan Haber Yapmayın 28 Ocak 2019 12:30

Anadolu haber yalan yanlihaber yapmayön

1 2 Cevap Yaz
modern şehir 28 Ocak 2019 11:20

ilk yarıda Elazığlı taraftarlar da maçı galip bitirmelerine rağmen aynı kötü tezehuratı yapmışlardı..aynı şekilde Adana deplasmanında da taraftarlarımıza saldırmışlardı bu da gösteriyor ki yaşam biçimi olarak her konuda modern olan yaşanacak ilk şehirler sıralamasında CHP li belediyeler sayesinde devamlı üst sıralarda olan Eskişehir'e karşı gizli bir kıskançlık ve çekememezlikleri varmış. Zaten en çok kıskandıklarıda bizim taraftarımızın Türkiye de en üstte1 numara olmasıdır..

5 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi