Eskişehirspor taraftarları Anıtkabir'de...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarları Anıtkabir'de...
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında dün Osmanlıspor ile deplasmanda oynanan maç öncesi yüzlerce Eskişehirspor taraftarı Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor taraftarları ilk kez toplu halde Ata’nın huzuruna çıktı. Ligin 28’inci haftasında dün deplasmanda oynanan Osmanlıspor maçı için takımının yanına olan Eskişehirspor taraftarları, maç öncesi Anıtkabir’i ziyaret etti. Eskişehir’den, İstanbul, Ankara ve çevre illerden giderek Aslanlı Yol’da omuz omuza yürüyen Es Es taraftarı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu bölüme kadar giderek, Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunup dualar okudu.

Siyah kırmızılı kulübün taraftarları olarak ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyleyen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, “Toplumu birarada tutan değerler vardır. Atatürk de Türkiye Cumhuriyeti devletimizi kuran ve bu toprakların üzerinde yaşayan insanların ortak değeri ve sevdasıdır. Bu değerleri sahip çıkmak ve gelecekteki nesillere aşılamak için bu sene bunu başlattık. İnşallah bundan sonra Ankara’ya geldiğimizde bunu devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplu fotoğraf çektirdiler

Ziyaret sonunda Anıtkabir önünde Türk bayrağıyla toplu fotoğraf çektiren Eskişehirspor taraftarları, Sincan’daki Osmanlı Stadyumu’nda giderek Eskişehirspor’un Osmanlıspor ile karşılaştığı maçta kendilerine ayrılan tribünü doldurarak Siyah-Kırmızılı takıma deste verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
AYDIN 7 Nisan 2019 17:49

En Büyük Türk A T A T Ü R K.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi