Eskişehirspor taraftarları açlık grevine başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarları açlık grevine başladı
A
a

Eskişehirspor’un her geçen gün eriyerek yok oluşunu kabullenemeyen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB), tüm şehrin dikkatini çekmek için son kozunu oynamaya başladı. Taraftarlar dün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde açlık grevini başlattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarı son çareyi açlık grevinde buldu. Yaşadığı bunalımların altından kalkamayan ve kötü bir dönemden geçerek adeta hayatta kalma savaşı veren Eskişehirspor için, Siyah Kırmızılı taraftarlar açlık grevi başlattı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, “Günlerdir Eskişehirspor taraftarının sesine kulak tıkayan, Eskişehirspor’un yok oluşuna bir köşeye çekilip bakan, şehrimizin bütün seçilmişleri ve atanmışlarını hep bir arada, hiçbir siyasi görüş, oda fark etmeksizin toplu bir şekilde aramızda görmediğimiz sürece tesislerde açlık grevimiz başladı. Bu böyle devam edecektir” dedi.

Eskişehirspor taraftarının açlık grevinden kareler

Bütün yollar Özeçoğlu’na çıkıyor

Diri, “Şehrimiz eğer, seçilmişler ve atanmışlar toplu bir halde bir araya gelip Eskişehir’in en büyük sorunu olan Eskişehirspor için bir çözüm arayışına girmedikleri sürece bu eylemimiz devam edecektir” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü, “Eskişehirspor için Eskişehirspor taraftarının yanında olmalarını ve bu işe elini taşın altına koyabilecek şehirdeki isimleri desteklemelerini istiyoruz. Bizler Eskişehirspor taraftarı olarak Sinan Özeçoğlu’nun bu süreçte manevi bile olsa desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Seçilmişlere atanmışlara yakışmıyor”

Diri sesleri duyulana kadar tesislerde eylem yapacaklarını belirterek, “Bu ateşten gömleği giymeye niyetli biri varken hala bu kadar kibirlenmek ulaşılmaz tavırlar sergilemek Eskişehir gibi modern, Yunus Emre’nin hoşgörü şehri olarak bakılan bir şehrin seçilmişlerine, atanmışlarına yakışmamaktadır. Kendilerini bulundukları koltuğun manevi değerini daha iyi idrak ederek bizlerle beraber taraftar ile beraber ve Eskişehir halkı ile beraber bu mücadeleye destek olmalarını bekliyoruz. Sesimiz duyulana kadar buradayız” şeklinde konuştu.

Tesislerde çadır kurdular

ETB Başkanı Murat Diri ve Eskişehirspor Taraftarları daha sonra tesislere çadır kurarak eyleme başladı. Taraftarlar üzerinde ‘Sen ben yok Eskişehirspor var’ ve ‘Çare sensin Sinan Özeçoğlu’ pankartları açıp şehri harekete geçirmek ve Eskişehirspor’un eski başkanlarından olan Sinan Özeçoğlu etrafında birleşilmesini sağlamak için açlık grevine start verdiler.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
essli 5 Ekim 2019 11:51

önce murat diri o çadırda dursun 1 hafta ..o zaman ses getirir eylem..:))))

0 6 Cevap Yaz
üstün 26 5 Ekim 2019 10:49

yaptığınız çare olmaz,oturmakla bir yol alınmaz..bu kulübü soyanların iş yerlerinin önünde,evlerının önünde bu tepkiyi gösterecen ki o zatlar çocuklarından,torunlarından utanacaklar.yazıklar olsun,eskişehir spor un her türlü yerleşkesine girmemeleri hatta kulübe üye olmamaları için yazılı şerh düşeceksin ki bundan sonra gelecek idareciler ders alacak.

0 4 Cevap Yaz
Mahmut muş 5 Ekim 2019 00:45

Ağalar paraları yedi trftr açlık grevinde hayret. Herkesin maalvarlığı incelensin uyuma taraftar

0 4 Cevap Yaz
Burak 4 Ekim 2019 16:36

Çare dediğiniz adam futbolculara prim sözü verdi onu ödemedi ne çaresi gidin eti nin kapısında açlık grevi yapın belki halimize acırlar.

2 8 Cevap Yaz
ercan 4 Ekim 2019 15:52

açlık grevi yapıyorsunuz başkanlarn yöneticilerin umrunda olurmu beş dakka aç kalmazlar bende eskişehirliyim o başkanlar takımı bitirecekler ben kahrını çekeceğim şimdiye kadar yönetenlere hesap sorulmalı paralar noldu

1 6 Cevap Yaz
Mustafa Akgördü 4 Ekim 2019 14:43

Eskişehirspor hala yaşıyorsa bu insanlar sayesinde yaşıyor. Helal olsun. Sonuna kadar arkalarındayız.

12 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 4 Ekim 2019 14:07

Way he he soncare açlık grevi ya diri trubunlere çıkar grew yaptır. Stadda oturma elimi yap 35 bin kişi oda çok ses getirir ben den solemesi başkanlardan daha rantcisin .

0 16 Cevap Yaz
Selçuk

Asıl size vay ne kadar yalan yazılar yazıyorsunuz. Bu haberi yapanlar altına da Taraftar Başkanını karalamaya çalışıyor. Sayın Diri olmasa bu takım çoktan kapanırdı. Bir çok rantçının rantını kesti rahatsızlığınız ona biliyoruz. Nankörsünüz.

19 0
onur 4 Ekim 2019 13:57

Kendi menfaatleri için Kaan Ay ve ekibini istifaya davet edip Osman Taş'ı destekleyen ve takımın bu hale düşmesinin tek sorumlusu Murat Diri'dir. Şimdi açlık grevi yapıyormuş bırakın yapsın nerde onda açlık grevi yapacak yürek

0 28 Cevap Yaz
Rüstem

Kaan Ay oyuncuların menajerliğini almaya başladığı için eleştirildi. Ligde kalma düşme maçı olan Afyon maçında tatile gitti ondan eleştirildi. kimse istifa et demedi. Kongreye gidilsin dendi. Osman Taşı da bu jkulübe Kaan Ay getirip 2. başkan yaptı. İftira atmayın

8 0
Selim 4 Ekim 2019 13:55

Berber iyice saçmalamaya başladı, sanki hep onun dediği olacak. Yeter artık düş Es Es in yakasından.

0 22 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 4 Ekim 2019 13:30

Sayın murat diri show yapmayı bırak yönetimlerin işlerine karisma artik Kaan ay başkanı yok sayıp Osman taşı başımıza bela ettin kulübü ne duruma getirdiniz yazık...

0 29 Cevap Yaz
Mete 4 Ekim 2019 13:16

açlık grevi Erkan Koca ve Murat Diri' ye düşer ne de olsa taraftar liderleriymiş kendileri.

0 24 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi