Eskişehirspor taraftarının yüzüne bakamam!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarının yüzüne bakamam!
A
a

Başkan Halil Ünal’ın teklif götürdüğü Teknik adam Bülent Uygun, görevi neden kabul etmediğini anlattı.

Sütiş Eskişehir
Başkan Halil Ünal ve teknik direktör Bülent Uygun dün telefon bağlantısı ile görüştü. Olumsuz geçen görüşmenin detaylarını aldığımız Uygun, “Para pulla işim yok. Eskişehirspor ve taraftarları çok seviyorum. Her türlü desteği geçmişte olduğu gibi bugünde vermeye hazırım. Fakat ortada bir takım yok. Sil baştan bir kadro kurulacak. Hedef şampiyonluk olacak ve başarılı olamazsam, taraftarların yüzüne bakamam” dedi.
 
Eskişehirspor’da camianın günlerdir merakla beklediği teknik adam konusunda Bülent Uygun ile de anlaşılamadı.

BÜLENT UYGUN DA OLMADI
Ümit Özat ve Yılmaz Vural ile son anda anlaşmaktan vaz geçen Başkan Halil Ünal, Teknik direktör Bülent Uygun ile dün İstanbul’da yüz yüze yapılması gereken görüşmeyi, dün telefon bağlantısı ile yaptı.
Eskişehirspor’un içinde bulunduğu şartları tüm detayları ile Teknik direktör Bülent Uygun’a bir kez daha anlatan Başkan Ünal, yapılan görüşmede Uygun ile anlaşamadı.

BÜLENT UYGUN SPOR SERVİSİMİZE KONUŞTU
Bu görüşmenin detaylarını Yenigün Gazetesi’nden Murat Dağtekin’e anlatan Teknik direktör Bülent Uygun, çok iyi bir dost olduğu Başkan Halil Ünal’dan gelen teklif için teşekkür ederek, şunları söyledi;
“Başkan Halil Ünal ile geçmişe dayalı çok güzel bir dostluğumuz var. Eskişehirspor ile ilgili ne zaman destek istese hep yanında oldum.

KONU ES ES OLUNCA PARA PUL İSTEMEM
Eskişehir’i, Eskişehirspor’u ve taraftarları çok seviyorum. Eskişehirspor söz konusu olduğu zaman benim para pulla işim olmaz. Benim için çok özel bir yere sahip, büyük bir camia.
Başkanımız bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağını söyledi. Eskişehirspor camiasına da bu yakışır. Fakat bugün içinde bulunduğumuz noktada, henüz transfer konusunda hiçbir adım atılmamış.

BİRLİK VE BERABERLİK GEREKİYOR
Kulübün FİFA, TFF’deki durumu ortada. Gelecek haftalar neyi gösterir kimse bilemez. Şehrin Eskişehirspor konusunda ne kadar ilgisiz olduğu da görülüyor.
Başarı birlik ve beraberlik olmadan sağlanamaz. Başkanımız şampiyonluğu çok istemesine rağmen maalesef yalnız kalmış durumda. Bunların yanı sıra, bende uzun zamandır liglerden uzağım. Özellikle 1. Lige.

SEVDİĞİM CAMİAYA ZARAR VERİRİM
Bu şartlarda Eskişehirspor’da görev alırsam, çok sevdiğim bu büyük camiaya zarar vermiş olurum. Şampiyon yapamazsam taraftarların yüzüne bakam.
Başkanımıza bana bu teklifi sunduğu için teşekkür ediyorum. Geçmişte Eskişehirspor konusunda destek istediği zaman hep yanında oldum. Bundan sonra da yanında olacağımı söylemek isterim” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 9 Şubat 2019 00:47

EsEs hakkındaki bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Biz de seni seviyoruz.

1 0 Cevap Yaz
Esesli 26 Haziran 2018 16:35

Zaten içinde fenerlilik olan birisinin bu kulüpte yeri yok. Kendine fenere maç satacak kulüp bulsun

2 1 Cevap Yaz
EsEs 25 Haziran 2018 19:34

Adam haklı.Ne diyelim.

4 2 Cevap Yaz
furemen 25 Haziran 2018 18:41

Senin zaten taraftarın yüzüne bakabilecek bir durumun yok...

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi