Eskişehirspor taraftarının şakası yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarının şakası yok!
A
a

Eskişehirspor taraftarı kulübün için bulunduğu zor durumadan çıkması için elinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor zor günler geçirirken taraftar her yolu deniyor. “Benim Oyum Eskişehirspor’a” diyerek şehirde seçilmişlerin, atanmışların ve yaklaşan yerel seçimde aday olacakların dikkatini çekmek isteyen Eskişehirspor taraftarları, binlerce afiş bastırdı. Şehrin dört bir yanına yakında asılmaya başlayacak afişler sayesinde, Eskişehirspor’u ve taraftarın gücünü unutanların dikkati çekilecek.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek Eskişehirspor’u ve taraftarın gücünü unutanların dikkatini çekmek isteyen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği üyeleri, tribün liderleri ve dernek başkanları, bu toplantıda alınan kararları hayata geçirmeye başlıyor.

AFİŞLER HAZIR

#BenimOyumEskişehirspora kampanyasının sosyal medyadan sonra Eskişehir halkı arasında da daha çok yaygınlaşması için çalışmaları hızlandıran taraftarlar,  “Benim Oyum Eskişehirspor’a” yazılı afişler bastırdı. Taraftarlar, önümüzdeki günlerde bu afişleri şehrin cadde ve sokaklarının yanı sıra, işyerlerine asacak.

BU ŞEHİNRDE OLDUĞUMUZU GÖRECEKLER

Konuyla ilgili açıklama yapan ETB Başkanı Murat Diri, “Afişleri  esnaflarımızı gezip camlarına asacağız. Şehirde Eskişehirspor’un kaderine terkedilmemesi için mücadele edeceğiz. Seçim zamanı iş yerlerini gezenler bizlerin de bu şehirde olduğunu görmesini sağlayacağız” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR’U YOK SAYAMAZLAR

Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan ise, “Şakamız Yok demiştik! Eskişehirspor sevdalılarını tanımayanlar tanıyacaklar. Eskişehirspor'u yok sayanlar görecekler. Eskişehirspor'u umursamayanlar taraftarın gücünü görecekler” dedi.

TARAFTAR KENDİ SEÇİM STARTINI VERİYOR

ETB Üyesi Fatih Sivri ise, “#Benim Oyum Eskişehirspora derken bizlerin oy oranı hesabını yapanlar unutmasın; EVET-HAYIR referandumu 51-49 bitti. Bizler Eskişehirspor’a destek olmayanı desteklemeyeceğimizi söylediğimiz gibi kendi seçim startımızı da verdik.

Başınız dik bu stadyuma gelemeyip sokaklarında taraftarın yüzüne bakamadıktan sonra en büyük makam sahibi olsanız ne olur. Bizler bu şehrin sesini taşıyan çocuklar olarak şehrin kaderini iki üç kişinin belirlemesine seyirci kalmayacağız. Taraf nasıl olunur herkes görecek. Bu şehrin en büyük taraf olanı, Eskişehirspor taraftarıdır” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
siplintırusda 27 Ekim 2018 09:25

benim tanıdığım eses taraftarı şakayı pek sevmez,pek şakalaşmaz daha ciddi bir havaya hakimdir,bide sürekli alınan mağlubiyetler kaşlarını çatmasına sebep olmakla birlikte asabiyet oranını nirvana seviyesine çıkarmış moral motivasyonunu bozmuştur,hikayeden bağımsız olarak başa dönecek olursak morali bozuk olan adam nasıl şakalaşsın arkadaşlar size soruyorum buyrun.

3 2 Cevap Yaz
ESES ERİYOR 26 Ekim 2018 22:20

ARKADASLAR CABANIZ IYI GUZEL AMA KLUP BATMIS,RESMEN YEMİŞLER KLUBU SİMDİ SİYASİ RANTTAN CIKAR ELDE ETMEK İSTENİYOR BU CABADA BOSUNA OLUR.2 LİG YOLU GOZUKUYOR ELDEKİ FUTBOLCULARI KULLANALIM SONUNA KADAR BİZİM COCUKLARA SAHİP CIKALIM,TRANSFER ACILMAZ GÖZUKEN ODUR.SUANKI OYUNCULARA SAHIP CIKALIM YETER BUNLAR BİZİ KURTARIR.

1 5 Cevap Yaz
Eses 26 Ekim 2018 21:59

Başka yerlerde siyasiler her türlü desteği veriyor da bir tek Eskişehirde mi desteklemeleri sorun oluyor? Başakşehir, Ankaragücü, Bursaspor, Sakaryaspor bunlara hem belediyeler, hem milletvekilleri destek veriyor. Eskişehirde bu olmuyorsa siyasiler de sonuna kadar sorumludurlar.

3 2 Cevap Yaz
Erkal 26 Ekim 2018 16:43

50 liralik kombineyi bile alan olmadi.Taraftar kitlesi kalmadi esesin.Bu cabalar bosuna

5 8 Cevap Yaz
Birkan Atasayar 26 Ekim 2018 15:34

Eskişehirsporu borç batağına siyasiler mi sürükledi? Neden gerçek sorumlulara tepkini koynuyorsunuz? Klüp bu hale geldiyse bunun sorumlusu 2 başkan ve destekçileri olan türübün liderleridir.

3 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi