Eskişehirspor taraftarını kızdıran görüntüye açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarını kızdıran görüntüye açıklama
A
a

Eskişehirspor'da Başkan Vekili Ertuğrul Nazlı'nın GS formalı fotoğrafı sosyal medyada büyük tepki çekmişti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'da Başkan Vekili Ertuğrul Nazlı'nın GS formalı fotoğrafı sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Kulübün resmi sitesinden konuyla ilgili açıklama geldi.
İşte o açıklama:

Eskişehirspor’un zor bir dönemde yönetime girme konusunda genel kurul başkanımız Osman Taş’ın yaptığı çağrıya duyarsız kalmayarak geçen hafta yapılan genel kurulda yönetim kurulu üyeliğine saygıdeğer delegelerimizin oylarıyla seçildim.
İnsanların doğduğu ve doyduğu yerler vardır. Nazlı ailesi olarak Ağrı Patnos’lu olduğumuz doğrudur. Eskişehir’de doyduğumuz doğrudur. Bu şehirde ekmek yiyen biri olarak Eskişehirspor'umuz içinde bulunduğu duruma seyirci kalamazdım. Yapılan görev dağılımı sonrasında Başkan vekili görevine getirildim. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Eskişehirspor'umuzun nasıl yaşatabilirizin hesaplarını yaparken bugün mesnetsiz ve çirkin bir iftirayla karşı karşıya kaldım. Bugün Eskişehirspor’un U15 maçını başkanımız Osman Taş ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte izlemeye gittiğim doğrudur. Maçı izlerken saha kenarında duran bir delikanlının yanına giderek sarı kırmızılı forma yerine Eskişehirspor forması giymesi gerektiğini ve Eskişehirspor forması hediye edeceğimi ifade ettim. Delikanlı çocuğum değildir. Tesislerdeki bu tabloyu başka yöne çekerek yıpratma politikasına girilmesinden dolayı son derece üzgünüm. Sosyal medyaya düşen Galatasaray formalı fotoğraflarıma gelince 2015 yılında Ali Sami Yen stadındaki Galatasaray-Atletico Madrid maçına gidince ülkemizi temsil ettiği için Galatasaray forması giydim. Oysa aynı sosyal medya hesaplarımda 2017 yılında Eskişehirspor’un şerefli formasını giyerek tüm maçlarına taraftar olarak ücret ödeyerek girdim ve izledim. Şahsıma yönelik bu tür yıpratma politikası aslında Eskişehirspor’a verilen en büyük zarardır. Genel kurulda başka bir liste olsaydı bizler de bu göreve gelmeseydik. Ancak Nazlı ailesi olarak sadece bu yönetimlere değil, Eskişehirspor’a karınca kararınca katkımız olmuştur. Ayrıştırmak, hedef göstermek ve karalamak kimseye bir fayda getirmeyecektir. Bu tür suçlamalarla Eskişehirspor’a yönetici bulmak da zorluk çekilmektedir. Gün birlik günü olmakta olup Eskişehirspor’a beraberce sahip çıkmanın zamanıdır. Biz yönetim olarak da Eskişehirspor’un gerçek sorunlarına harcayacağımız vakti bu tür suni gündemlerle harcamak istemiyoruz. Ve hakkımda çıkan haberlerle ilgili hukuki hakkımı saklı tutuyorum. Taraftarımıza duyarlığı için teşekkür ederiz. Eskişehirspor'umuz bu vesileyle bir taraftar daha kazanmış olduğunu belirtmek isteriz.
Eskişehirspor Yönetim Kurulu 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 23 Ekim 2019 13:42

o formayi giydin mi ... giydin .... olay bitmistir ...

0 0 Cevap Yaz
escemes 22 Ekim 2019 09:43

bırak git kardeşim.ne tutuyorsan tut.eskişehirsporun seninle işi olmaz.

4 1 Cevap Yaz
Nicola 21 Ekim 2019 17:04

Bırak masal anlatmayı kardeşim.. Osman TAŞ'ın da BJK diye bir tweeti var.. Ona da o tweete itafen "sen BJK'li misin?" sorusuna, önce ESES cevabı vermiş.. İstifa edin gidin.. Bizim kim olduğunu bilmediğimiz kişilerin 3 kuruşuna prim verecek kulübümüz yok..

6 5 Cevap Yaz
bilek26 21 Ekim 2019 16:41

GS MAÇINDA GS FORMASI GİYDİĞİNİ İTİRAF EDİYORSUN İSTİFA ET. BUNUN MİLLİLİKLE ALAKASI YOK MİLLİ MAÇ SA MİLLİ TAKIM FORMASI GİYERSİN KİMSE KARIŞMAZ AMA GS MAÇINDA GS FORMASI GİY SONRA ES-ES E YÖNETİCİ OL OLMAZ ÖYLE ŞEY; İSTİFA ET, LAZIM DEĞİLSİN.

8 3 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 21 Ekim 2019 15:24

Karagümrük maçından sonra iki genç üniversite öğrencisini şehre inmek için aracıma aldım. Birisi Ankaralı, diğeri İskenderunlu. Bizim taraftarların olduğu yerde maçı seyretmişler. Muhtemelen ikisi de ESES taraftarı değil,. Şimdi bu arkadaşlara bizim maça gelmeyin mi diyelim!!!!

1 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi