Eskişehirspor taraftarından Gökhan Yıldırım'a büyük tepki 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarından Gökhan Yıldırım'a büyük tepki 
A
a

Eskişehirspor yöneticisi Gökhan Yıldırım, Atatürk düşmanlığı ile bilinen ve birçok milli değere hakaret ederek "Keşke Yunan kazansaydı" diyen Kadir Mısıroğlu'nun ölümü üzerine yaptığı paylaşım ile taraftarın tepkisini topladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yöneticisi Gökhan Yıldırım'ın Atatürk'e hakaretleri ile bilinen ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Kadir Mısıroğlu paylaşımı taraftarın tepkisini topladı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük tepki ile karşılandı ve Yıldırım'ın istifası istendi. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları Yıldırım'ın daha önce yaptığı Fenerbahçe paylaşımına da tepkiler yağdı. Yıldırım Mısıroğlu paylaşımında; Bir Milleti narkozdan uyandırdığı için fesiyle dalga geçmekten öteye gidemediler. Yazdıklarını yalanlayamadılar... Yalan söyleyen tarihi utandıran adama rahmet ve minnetle" notunu düşmüştü.

ESKOD'DAN TEPKİ

Eskişehirspor'u Koruma Derneği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu tepkiyi verdi;

" MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Kırmızı çizgimiz, fikirleri hayat mücadelemizdir. Eskişehirspor kulübü alt yapı sorumlusu Gökhan yıldırım bugün sosyal medyada Atamıza küfreden yunan aşığı fesli kadir denen ... ile ilgili övgüler paylaşmıştır. Biz Eskisehirspor sevdalıları olarak evlatlarımızı emanet ettiğimiz bu yapıda bu köhne ve kokuşmuş zihniyeti görmek istemiyor ve adı geçen kişinin acilen görevden alınmasını talep ediyoruz."

PAYLAŞIMI KALDIRDI

Gökhan Yıldırım tepkiler üzerine paylaşımını kaldırarak şu notu düştü; "Eskişehirspor taraftarına...... Kadir Mısıroğlu hakkında rahmet dilemenin çapsızlık ve Atatürk düşmanlığı ile yorumlanması üzüntü vericidir. temsil ettiğim eskişehirspor kulübünün ve taraftarının bu durumdan rahatsız olması da, benim bu duruma duyarsız kalacağım anlamına gelmez. Durduğum nokta ve Eskişehirspor’a olan bağlılığım açısından paylaşımımın kaldırılması kaçınılmazdır. Taraftarımızı üzmek ve kırmak asla bana yakışmaz. Yapmış olduğum paylaşımı da mensubu olduğum kulübe zarar vermemek Adına kaldırıyorum. Büyük taraflara saygı ile .. yıldırım daha sonra bu açıklamasını da kaldırdı.
Kaynak : esgazete
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ibrahim 8 Mayıs 2019 16:11

defol git

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi