Eskişehirspor taraftarından Balıkesirspor çıkarması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarından Balıkesirspor çıkarması!
A
a

Takımının kötü günlerinde yanında olmayı bırakmayan Eskişehirspor taraftarı, Balıkesirspor mücadelesinde kendilerine ayrılan tribünü tamamen dolduracak. 

Sütiş Eskişehir

TFF 1. Ligin 12. haftasında oynanacak Balıkesirspor-Eskişehirspor maçı için taraftarlar gün saymaya başladı. Özellikle Eskişehirspor taraftarının çok önem verdiği maç için Kırmızı Şimşelere 657 adet koltuk ayrıldı.
Bugün alınan bilgilere misafir taraftara ayrılan tribünün tamamen dolduğu öğrenilirken, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Müsabakanın yapılacağı Atatürk Stadyumu'nun misafir seyirci kapasitesi 657 kişilik olup, belirtilen kapasitedeki biletlerin tamamı satılmıştır. İlimizden Balıkesir'e gidecek taraftarların bilet ve kimlik kontrolü yapılarak Balıkesir iline girişleri sağlanacaktır. Biletsiz taraftarların kontrol noktasından geri çevrileceği, girişlere izin verilmeyeceği, taraftarımızın mağdur olmamaları için biletsiz seyircilerin maça gitmemeleri konusunda hususu kamuoyuna duyurulur" denildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali ihsan 17 Kasım 2017 16:46

taraftarlar formunda bir arkadaş "Eskişehir Yeni Stadyumu için devir işlemlerini tamamlayalım ve isminin Atatürk olması için, halkımıza sponsorluk için gidelim. Dünyada bir stadyumun ismi için verilen en büyük sponsorluğu almazsak, ben de hiçbir şey bilmiyorum.." demiş bence bu süper çok şahane bir fikir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi