Eskişehirspor taraftarından 'İsyan Yürüyüşü'

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarından 'İsyan Yürüyüşü'
A
a

Eskişehirspor taraftarları sosyal medyada başlattıkları #EskisehirsporYokOluyor kampanyasına bu kez yürüyüşle devam ediyor. Yürüşüyün adı “İsyan Yürüyüşü”

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor ile Çaykur Rizespor arasında yarın saat 15:30’da başlayacak maçın ardından Eskişehirspor taraftarları “İsyan Yürüyüşü” yapacak. Eskişehirsporlu taraftarlar saat 19:00’da Büyükşehir Belediyesi önüne siyah çelenk bırakacak ardından da “İsyan Yürüyüşü”nü başlatacak.

Eskişehirspor Taraftar Birliği Yönetimi'nin “İsyan Yürüyüşü” ile ilgili çağrısı şöyle:

“Uzun zamandır şehrimizin markası, sevdamız Eskişehirspor’un zor günlerden kurtulması için yapılan çağrıların hiçbiri cevap bulmamış, sessizce bu büyük sevdanın çöküşüne seyirci kalınmıştır. Biz taraftarların çağrısına futbolcularımızda sessiz kalmayıp, şehrin önde gelenlerine seslenmiştir. Geçtiğimiz hafta belki son deplasman dedik, bu ise belki son maçımız olacak. Yarın 15.30’da başlayacak Ç.Rizespor karşılaşmasından sonra saat 19:00 itibariyle Büyükşehir Belediyesi önünde toplanıp siyah çelenk bırakarak büyük katılımlı bir “İsyan Yürüyüşü” başlatacağız. Artık sabrımız kalmadı. Tüm Eskişehir halkını bu yürüyüşe davet ediyoruz. Eskişehirspor yok oluyor, buna seyirci kalmayın. Koskoca bir şehrin ortak aldığı nefestir Eskişehirspor!”

Türkiye Es Es'i konuşuyor!

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi