Eskişehirspor taraftarına önemli uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına önemli uyarı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, maç öncesi ve maç esnası içinde taraftarların uyması ve dikkat etmesi gereken kurallar hakkında uyarılarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, maç öncesi ve maç esnası içinde taraftarların uyması ve dikkat etmesi gereken kurallar hakkında uyarılarda bulundu. Diri'nin açıklaması şöyle; "

Değerli Eskişehirspor camiası;

Maçlarımızı Yeni Eskişehir Atatürk Stadında oynamaya başladığımızdan beri taraftarımızdan ve stadyumun çevresindeki vatandaşlarımızdan belli konularda sürekli şikayetler geliyor. Bu sebeple sahamızda oynayacağımız maçlar öncesinde bazı konularda talep ve uyarılarda bulunma gereği duyuyoruz.

Maçlardan önce stadyum çevresinde toplanan taraftarlarımızın sebep olduğu ahlaksız bazı davranışlar çevre halkı tarafından büyük tepki toplamakta. Eskişehirspor’umuzun maçlarını yeni stadyumda oynaması ilk başlarda Sazova mahallesinin canlanması açısından mahalleli açısından oldukça olumlu karşılanmış ve bu sevince ortak olmuşlardı. Fakat maç öncesinde mahallelerinde alkol alıp, evlerinin duvarlarına tuvaletlerini yapan, küfürlü besteler söyleyen bazı taraftarlarımız sebebiyle mahalleli bu durumdan son derece rahatsız olmaya başladı ve şikayetlerini faydası olabilecek, önlem alabilecek her kuruma iletmeye başladılar. Bu tarz davranışlarda bulunan taraftarlarımızı buradan uyarıyoruz. O mahalleler bizim mahallemiz, biz oradayken çevre halkı kendini güvende hissetmeli, bizleri görünce aramıza katılmalı. Lütfen olumsuz eylem ve davranışlarla bu güzelliğe gölge düşürmeyelim.

Tribüne girdikten sonra da dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var.

Eskiden maçlarımıza çok az sayıda bayan taraftarımız geliyordu fakat tribünlerde yaptığımız devrimden sonra tribünlerimizde yüzlerce bayan taraftarımız bizlerle birlikte maç izliyor. Oranı her maçta artan bayan taraftar sayımız bizleri fazlasıyla mutlu ediyor fakat stadyumda erkek taraftarlarımızın bayan tuvaletlerini kullandıklarını duymaktayız. Bu konuya mutlaka dikkat edilmeli ve böyle davranışlarda bulunan taraftarımızı uyarmalı, anlamayanı anladığı dilden bir kere daha uyarmalıyız.

Bunun yanında tüm uyarılarımıza rağmen koltuklara basan taraftarlarımızın olduğu ve bazı koltukların ayakla basılması sebebiyle kırıldığını görüyor ve duyuyoruz. Bundan sonra koltuklara kesinlikle basılmaması konusunda tekrar uyarıyoruz. Tribün çocuğuyum diyorsanız tribüne erken girecek ve tribündeki yerinizi alacaksınız. Aralara sıkışmaya çalışmayacaksınız. Ve Yeni bestelerimiz olacak bunları dikkatli dinleyerek öğrenmeye ve bestelere katılmaya özen gösterelim.

Tribünde yaş büyüğü abilerimizin sayısı artmasıyla tribün performansı düşmüş olabilir. Bu durumu öldük bittik diye yangın yapanlara fırsat vermeyin. Yıllarca bu armayı içerde dışarıda gururla taşıyan büyüklerimize saygı duyalım. Bir birimize saygı duydukça tribünlerimiz daha da ileri daha da yukarı çıkacaktır.

Ayrıca;

1- Sahaya kesinlikle yabancı maddeler atmayalım. Atanları uyaralım.
2- Torpil meşale gibi patlayıcı maddelerle stadyuma gelmeyelim.
3- Tribün de hakaret küfür vb. eylemlerde bulunmayalım. Münferit olsa dahi bu tür davranışlar sergileyen taraftarımızı uyaralım.
4- Stadyuma girerken kesinlikle önümüzde veya arkamızda biriyle turnikeden geçmeyelim. (2ye1)
5- Maç bitse dahi stadyum içine girmeyelim.
6- Alkollü olarak maça gelmeyelim. Bundan sonra maçlara girişte alkol kontrolü yapılacaktır. Tek bir taraftarımızın dahi ceza alması bizlerin gücünü azaltacaktır. Lütfen önce kendimizi sonra Es-Es’imizi düşünelim ve bu süreçte armamızı yalnız bırakmayalım.

SEN BEN YOK ESKİŞEHİRSPOR VAR..!"


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 16 Mart 2019 13:05

murat kardesss ..... playoff maci da sizin yakip yakip sahaya attiginiz mesaleleriniz yüzünden kaybedildi ..... unutmadik ....

0 0 Cevap Yaz
eser 15 Mart 2019 19:17

Kardeş sende artık koltugu başkasına ver bilader .yeter ne cok sey istemişsin yok alkol vs içmeyelim .göztepe maçnda eger atmasaydn meşaleleri bugun hiç kimse alkol almazdı

2 2 Cevap Yaz
ESESLİ 15 Mart 2019 16:10

ÇOK İSABETLİ AÇIKLAMA OLMUŞ.SON MAÇTA AİLEMİZLE GEÇTİK SAZOVA SOKAKLARINDAN.ÇOK CAN SIKICI GÖRÜNTÜLER VARDI.ESES TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞMAZ BÖYLE ŞEYLER...

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi