Eskişehirspor taraftarına önemli çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehirspor taraftarına önemli çağrı
A
a

Eskişehirspor yönetimi taraftarı yarın oynanacak Karbel Karaköprü maçını büyük heyecanla beklerken, kulüp Es Es taraftarı için önemli bir çağrıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Transfer yasağını kaldırarak kümede kalma adına kıvılcımı yakan Eskişehirspor yönetimi taraftarı yarın oynanacak Karbel Karaköprü maçına bekliyor. Yönetim 6 maçlık kombineyi satışa çıkartırken buradan biraz olsun gelir elde etmeyi hedefliyor.
 
Eskişehirspor yönetimi, 6 maçlık kombine satışı projesini hafta içinde hayata geçirdi. İç sahada oynanacak 6 maç için kombine alacak taraftarlar hem kulübe sıcak para sağlayacak hem de avantajlı fiyatla maçları takip edebilecek. Kombineler kale arkası 100 TL, maraton 200 TL, VİP ise 500 TL olarak satışa sunuldu.
 

BİLETLER SATIŞTA

Daha önce kale arkası 15, maraton 25, VİP tribünü ise 50 TL’ydi. Ancak alınan karar sonrası kale arkası 25, maraton 50, VİP ise 100 TL oldu. Yönetim kurulu, camianın kombinelere ilgi göstermesini istiyor. Bilet ve kombineler passolig sitesinden maç günü ise stadyum çevresindeki gişeden alınabilecek
 

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARINA MESAJ

Kulüpten hafta başında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti, “Birlik ve beraberliğe, taraftarımızın her zamanki itici gücüne ihtiyacımızın olduğu karanlıktan aydınlığa uzanan bu yolda her koşulda takımına sahip çıkan cefakar taraftarımızın desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
 

ETB’DEN KRİTİK UYARILAR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) geçtiğimiz günlerde yazılı yaptığı açıklamada maça gelecek olan taraftarları bazı konularda uyarmıştı. Kulübün zarar görmemesi adına yapılan açıklamada şu maddelere yer verildi;
 
  •  Sahaya kesinlikle yabancı maddeler atmayalım. Atanları uyaralım.
  •  Torpil meşale gibi patlayıcı maddelerle stadyuma gelmeyelim.
  •  Tribünde hakaret küfür vb. eylemlerde bulunmayalım. Münferit olsa dahi bu tür davranışlar sergileyen taraftarımızı uyaralım.
  •  Stadyuma girerken kesinlikle önümüzde veya arkamızda biriyle turnikeden geçmeyelim.
  •  Maç bitse dahi stadyum içine girmeyelim.
  •  Alkollü bir şekilde maça kesinlikle gelmeyelim. Kendisini taşıyamayan birinin bu armayı taşımasına ihtiyacımız yoktur.
  •  Maç başlamadan en az 1 saat önce tribündeki yerimizi alalım. Kapıda yığılmalar dolayısıyla geç kalmayalım.
  • Stadyuma girerken siyasi kimliğimizle değil Eskişehirspor sevdamızla yerimizi alalım.
  • Tribünde koltuklara kesinlikle basmayalım. Bu süreçte kulübü daha da maddi zorluklar içerisinde bırakmayalım.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ugurr 5 Mart 2023 21:48

Eskişehir bu sene alt lige düşer işi zor seri galibiyet alması gerekiyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi