Eskişehirspor taraftarına önemli çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına önemli çağrı!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto TFF 1.Lig'in 31.haftasında 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 13:00'de Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Samsunspor ile çok önemli bir maça çıkıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, son haftalardaki kötü performansı hayal kırıklığı yaşatıyor. Şimşekler son 6 haftada sadece 1 puan toplayabildi ve küme düşme hattına demir attı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Çaykur Rizespor'a farklı yenilen Eskişehirspor ligde kalma yolundaki rakiplerinden Samsunspor'un 1 puan almasıyla iyice zor duruma düştü. 

Eskişehirspor, ligde kalma yolundaki en önemli rakiplerinden olan Samsunspor'u bu hafta sahasından ağırlayacak. Ligde en son galibiyetini 25 Şubat 2018’de Manisaspor’a karşı alan Eskişehirspor, Samsunspor maçına mutlak 3 puan ile çıkacak. Yeni teknik direktör Yılmaz Vural ile iyi bir başlangıç yapmak isteyen ancak Rize deplasmanında farklı yenilen Şimşekler, Samsunspor'u yenerek ligde kalma yolunda umutlarını artırmak istiyor. 

Eskişehirspor taraftarına önemli çağrı!

Eskişehirspor Samsunspor maçının biletleri de yarın satışa çıkıyor. Biletler, yarın (10.04.2018) saat 16:00 ile 17:00 saatleri arasında Atatürk Stadı gişelerinden ve PassoLig kanallarında satışa sunulacak. Eskişehirspor yönetimi ise Eskişehirspor taraftarına önemli bir çağrıda bulundu. Es Es'in ligde kalması için büyük önem taşıyan bu maça Eskişehirspor taraftarının büyük ilgi göstermesini bekleyen yönetim bilet fiyatlarını duyurdu.

Eskişehirspor Samsunspor maçı bilet fiyatları şöyle;

Kale arkası: 7.50 TL

Maraton: 12.00 TL

VIP: 30.00 TL

Misafir: 9.50 TL

NOT: Müsabaka saati 13:00 olduğundan, maç günü eski Stadyum gişeleri kapalı olup, işlemler yeni Eskişehir Stadyumu gişelerinden gerçekleşecektir.

Eskişehirspor'da hayal kırıklığı!


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi