Eskişehirspor taraftarına dev çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına dev çağrı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği yarın oynanacak olan Kelkit mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Maça gelecek olan taraftarlara yazılı bir açıklama yapan ETB “Küsen kızan veya başka sebeplerden dolayı uzak duran tüm bu tribünün emektarıları; kale arkası, maraton fark etmez. Gelin hep beraber haykıralım” ifadelerine yer verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, yarın Keklit Belediyespor'la mücadelesinde yeniden umutları yeşertmeyi hedefliyor. Kritik karşılaşma öncesi Eskişehirspor Taraftarlar Birliği önemli açıklamalarda bulunarak, taraftarlara büyük bir çağrı yaptı. ETB taraftarlara yazılı bir açıklamasında: "Bizi anlatacak sayısız beste var fakat sözümüzü uzatmamak adına tek bir örnekle yetineceğiz. Yenilsen de yensen de…!Tribüne takılmaya başladığımız ilk zamanlar en çok duyduğumuz beste belki de buydu. Çok anlam yatar bu sözlerde! Yenilgiyi kabullenmemek yatar. Vefa vardır mesela, vazgeçmemeyi, inadı, isyanı anlatır. Kolayı seçmemeyi, hayatın sadece sevinçlerden değil, acılardan da meydana geldiğini haykırır. Ve genellikle de alınan yenilgilerden sonra dişleri sıkarak yumruklar havada söylenir.”

BİZE İNANCI SİZ AKTARDINIZ

“İşte bize bu inancı bu değerleri tribünlerdeki abilerimiz aktardı. Onları örnek alarak bir tribün kültürü yarattık. Nice yeni jenerasyonlar yetiştirdik. Geldiğimiz noktada her deplasmana uzak yakın demeden giden, her gittiği şehirde tıpkı çok geçmişte baktığı gibi şehir halkının tribünlerimize gıptayla baktığı, yağmayı, talanı bitiren, güvenlik görevlilerinin bile iyi ki geldiler dedikleri bir tribün yarattı kardeşleriniz dostlarınız. Evet herkes çok yoruldu, çok koşturdu, çok bedeller ödedi ve tribünden bir şekilde uzaklaştınız. Hepimiz bu mücadele içinde yoğrulmadık mı?”

ESKİŞEHİRSPOR ARMASI YERE DÜŞMESİN DİYE

“Onca hayal kırıklığı, onca yenilgi, onca yalnız bırakılmışlık ve onca riyakarlık yordu tabii on binlerce yüreği... O yürek ki Konya'da, Cebeci'de, İnönü'de şampiyonluk coşkusuyla atarken, 19 Mayıs ve ardından Antalya Atatürk Stadı’nın çimlerine gömüldü kahırdan. Fakat durmadık Tesislerde sabahladık, açlık grevleri yaptık, şehrinde başka takım gezdirmedik, armasının derdiyle kahrolduk, ailemizin rızkını aldık getirdik şanlı sevdamıza, düşmesin yere arma diye…”

İHTİYACIMIZ VAR

“Vazgeçmedik ama yalnız kaldık! Bazılarınız maçlara bile gelmiyor, bazılarınız vip’te localarda bizlerden uzak izliyorsunuz maçları… Abiler, kardeşler, arkadaşlar; öyle bir zamandan geçiyoruz ki en çok size ihtiyacımız var. Kenetlenen tribünlerimizde bu kenetlenme siz olmadan asla tam olamaz. Bir yanımız hep eksik kalır. Nasıl bizler hep beraber bu tribünleri öğrendik, gelin genç arkadaşlarımıza da öğretelim.”

BİZE UMUT OLUN

“Yeni jenerasyonlar kaybetmeyelim. Tribünlerimiz tertemiz herkes dost tek yumruk, bu havayı daha da ileriye taşıyalım ki temelimiz sağlam olsun. Evlatlarımıza bu büyük mirası hep beraber bırakalım. Tabi ki 90 dakika bağırın demiyoruz ama 90 dakika maç izleyin de demiyoruz. Biz diyoruz ki; şöyle kafamızı çevirdiğimizde yanımızda olun, bize umut olun kıvılcım olun.”

DİRENİŞ GÖSTERİYORUZ

“Yıllardır tribünlerde bir direniş gösteriyoruz. Biliyoruz ki hepiniz bunu takdir ediyor ve gurur duyuyorsunuz ancak size ihtiyacımız var. Ama bu tribünsel anlamda acil durum çağrısıdır. Bu çağrıya kayıtsız kalmayın. Küsen kızan veya başka sebeplerden dolayı uzak duran tüm bu tribünün emektarıları; kale arkası, maraton fark etmez. Gelin hep beraber haykıralım; "Üzüntünde sevincinde seninle birlikte…"
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi