Eskişehirspor taraftarına çok önemli duyuru!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına çok önemli duyuru!
A
a

Eskişehirspor taraftarları, cumartesi günü oynanacak Eskişehirspor - Adana Demirspor maçında, maraton tribününde bayraklar ile şov yapacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, yaptığı açıklamada; Maraton alt bölümde bulunan Büyük Eskişehirspor Taraftarının Dikkatine..!

ŞOV HAZIRLIĞI BAŞLADI

03 Mart Cumartesi günü 15:30’da dostumuz Adanademirspor’la oynayacağımız maç öncesi, TFF’den yapılan açıklamaya göre kulübümüz
para cezası almış, taraftarımız herhangi bir ceza almamıştır. Cumartesi günü oynayacağımız maç öncesi, maraton tribünde bizler; bayraklara, sopalı pankartlarla hazırlıklarımıza başladık.

TÜRKİYE’YE YÖN VERMEYE DEVAM

Maç izleyen de bizim taraftarımız, maç boyu tribün yapan da… Ancak maç izlemek isteyen gönüldaşlarımızın hem bir arada olması, tribündeki coşkuyu arttıracak ve tribünlerimiz Türkiye’ye yön vermeye devam edecektir. Görsel anlamda tribünümüzün karnaval yerine dönüşeceği maç öncesi, bizler maç izleyecek taraftarlarımızın maraton tribünden bilet almalarını, kombinesi olanların kombinesini tribün yapacak kardeşlerimize aktararak, hem tribünümüzdeki havayı bozmamaları hemde kulübümüze destek olmaları anlamında, VIP tribünden bilet alarak maçı izlemelerini önemle rica ediyoruz.

RİCA EDİYORUZ

Maraton bölüme gelen tüm taraftarımızın burasının numaralı tribün olmadığını “orası benim yerim burası senin” gibi diyaloğa girmemesi siz değerli gönüldaşlarımızdan ricamızdır. Koltuğunda oturmak isteyen değerli taraftarımızdan ricamız stadımızın diğer bölümlerini tercih etmeleridir.Ayrıca bu maçta en öndeki 2 sırada bayan ve çocuk taraftarlarımız da dahil, kimsenin durmaması, sallanacak bayrakların çocuklarımıza zarar vermemesi ve tribün görüntüsü açısından çok önemlidir. Ön sırayı
çocuklara ayırdığımızı söylememize rağmen çocuk yaşta olmayanların bu söylediğimizi anlamamaları bizleri radikal kararlar almaya itmektedir. Adana’dan yola çıkacak kardeşlerimize de kazasız belasız, hayırlı yolculuklar dileriz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ferhat olmez 2 Mart 2018 20:14

ADS taraftarı olarak diyorum ki eş eşler can dostumuzdur maçlar biter dostluğumuz asla bitmez inşallah birgün yollarımız super ligde birleşir sevgi ve selamlar

0 0 Cevap Yaz
furemen 1 Mart 2018 12:24

Şov varsa ayvayı yedik demektir.Ne zaman bir şov yapılsa takım muhakkak puan kaybediyor.Bu bir gerçek...

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi