Eskişehirspor taraftarına çok önemli çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına çok önemli çağrı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri pazar günü oynanacak olan Altay müsabakasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Diri'nin açıklaması şöyle; 

9 Aralık Pazar günü saat 19:00’da sahamızda Altay ile çok önemli maçımız var. Altay maçı sezon başından beri desteği eksik etmediğimiz takımımıza çok daha fazla destek vermemiz gereken bir müsabaka olacak. Ligde tribün kültürü olan nadir takımlardan biri olan Altay takımının taraftarları deplasman tribününü dolduracaklar. Pazar günü saat 19:00'da oynanacak bu maça tüm halkımızı bekliyoruz. Havaların soğuması bizleri stadyumda birbirimize daha sıkı sarılmaya, daha çok zıplamaya, daha çok tribünleri inletmeye teşvik etmelidir. Bildiğiniz gibi kendi sahamızdaki tüm maçların en etkili oyuncusu taraftarımızdır. Takımımız taraftarımız önünde bir başka oynamaktadır. Tribün desteği arttıkça puanlarımız artmakta, tribündeki sayımız azaldıkça alınan puanlar da azalmaktadır. Bu sebeple sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu sezonda tüm taraftarımızı tribünlere puan almaya katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Sahada bizim çocuklar şanlı formayı terletirken, tribünde atkımızı takıp kırmızılarımızı giyinmiş olarak bizler 3 puanın mimarları olacağız..
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hikmet 7 Aralık 2018 09:36

kuruş kuruş toplanan paralar 20000 lira olarak gidiyor.federasyonu suçlayarak bu işten sıyrılamayız.taraftarlar daha dikkatli olmalı.Taraftar liderleri ne için varlar.Deplasmana gitmesinler daha iyi.her maçta taraftar yüzünden ceza alıyoruz..İşte bu yüzden insanlar Es Es e yardım yapmaktan çekiniyorlar.Paralar böylece çarçur ediliyor.Afyon maçında ne olduda ceza alacak olay yaratıyorsunuz.

0 0 Cevap Yaz
Namık 6 Aralık 2018 16:07

Afyon maçında 20 bin lira ceza almışız , o kadar yardımı ekmeğinden aşından kesip bu yüzden mi veriyor size millet?

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi