Eskişehirspor taraftarına ceza geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına ceza geldi!
A
a

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan PFDK kararlarına ilişkin yapılan açıklamada Eskişehirspor'a ceza geldi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan PFDK kararlarına ilişkin yapılan açıklamada Eskişehirspor'a ceza geldi. ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, 19.08.2019 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT 122, 123, 124, 125, 126, BATI ALT 103, 104, 105 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.  
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 24 Ağustos 2019 14:37

Ne cezası bu ya. Bursa maçı gibi rekabetin üst düzeyde olduğu maçta EsEs cezalandırılıyor.Hakem hem 3 puanı engelledi yetmedi taraftarı da cezalandırdı.Hem suçlu hem de güçlü Bu cezayı şiddetle itiraz edin.

0 0 Cevap Yaz
Ali 23 Ağustos 2019 23:00

TFF kulübü kapatmanızı istiyor bir darbede onlardan.millet tarafta bulamaz siz gelen insanlara ceza veriyorsunuz .peki penaltıyı vermeyen hakem e hakkımızı yiyen hakem e. Ne yapacaksınız

0 1 Cevap Yaz
ess 23 Ağustos 2019 17:55

maraton üstü kapattırmasaydınız bu şekilde olmazdı. şimdi taraftar ara bul bursa maçına. yönetimin bu saatten sonra yapacağı şey 1: maraton üst alt bittikten sonra derhal açılmalıdır. (kimse kusura bakmasın, göz var izan var, yok tribün adabıymış geç bunları, maraton üst boş kalınca tribün dımdızlak kalıyor) 2: kendisine taraftar birliği başkanı dedirten tipi bu işlerden uzak tutmak. (ki her yaptığı amatörce sonuçlanıyor) 3: bursa biletleri 1 lira yapılmalıdır. bu sefer iş ciddi, tribünün yarısı yokken aynı fiyatla devam edersen "anadolu liderliğini" bursaya kaptırırsın. o maç tribünler dolmalı. samsun maçında nasıl yapıldı, öyle olmalı. hala daha pahalılıkta, bay berberin burnunu sokmasında, eski usulün terk edilip maraton üstün geç açılmasında ısrar ederseniz, gerçek taraftarı (yalakalık yapmayan, kaynaşık berberler hariç) stada küstürürsünüz. sosyal medya bebeleri yine twitterdan "bu maç kaçmaz" deyip maç saati "maça gelemedim ama.." tweetleri yazarlar.

0 1 Cevap Yaz
EsEs 23 Ağustos 2019 16:44

Bu ceza kalkmalı..Çünkü hakem zaten skandal.Yine onların raporuna göre bir ceza daha..Hem 3 puan gitti hemde taraftar cezalandırıldı.

0 1 Cevap Yaz
bilek26 23 Ağustos 2019 11:15

itiraz edilsin

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi